Sophie Vågsæter og Antonio Valencia:

«Paradise»-Sophie fikk flere hundre tusen for intervju om romansen med United-stjernen

- Først sa jeg at jeg skulle ha 300 000 kroner. 

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I september i fjor våknet Sophie Vågsæter (24) fra Stranda opp til bilder av seg selv i en større reportasje med den britiske tabloidavisa The Sun.

Artikkelen tok for seg Vågsæters hemmelig date med den gifte Manchester United-stjerna Antonio Valencia, som fant sted i England bare kort tid i forveien.

Så smalt det.

Saken fikk bred omtale i utlandet, så vel som her hjemme. Både Mirror og Daily Mail var på ballen med tabloide overskrifter som: «Married Man United star Antonio Valencia set up secret hotel tryst with busty nurse he wooed on Instagram».

- Mye penger

Fredag kveld kunne 24-åringen avsløre at hun frivillig stilte opp til intervju med avisa - mot en klekkelig sum. Medier24 har publisert en videosnutt fra SKUP-konferansens Late Night Show, der Vågsæter forteller at hun fikk 220 000 kroner.

- Først sa jeg at jeg skulle ha 300 000 kroner. Da sa de: «Sorry, det er litt for mye», hvorpå jeg svarte: «Greit, da skjer det ikke». Jeg ble da tilbudt 200 000 kroner. Da sa jeg 220 000. Og det ble en «deal».

- Det var mye penger, det var det, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer