Sofie Karlstad og Mario Riera:

«Paradise»-profilene flytter sammen - men er ikke kjærester ennå

Vil holde adressen sin skjult.

FLYTTER SAMMEN: «Paradise»-deltakerne Mario Riera og Sofie Karlstad har tatt forholdet et steg videre. Nyheten ble først sluppet på bloggen til Mario: www.marioriera.blogg.no. Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens den ellevte sesongen av TV3s realityserie «Paradise Hotel» ruller og går over tv-skjermer over hele landet, har årets deltakere kommet hjem til Norge.

Årets sesong har hittil vært preget av både drama og intriger, men det har også oppstått søt musikk mellom enkelte av deltakerne inne på det luksuriøse hotellet.

«PARADISE HOTEL»: Disse tolv deltakerne var de første som sjekket inn på hotellet i Mexico i årets sesong. Foto: Kine Falch / Dagbladet
«PARADISE HOTEL»: Disse tolv deltakerne var de første som sjekket inn på hotellet i Mexico i årets sesong. Foto: Kine Falch / Dagbladet Vis mer

Allerede tidlig i spillet kom det tydelig fram at nordlendingen Sofie Karlstad (22) og bergenseren Mario Riera (21) hadde et godt øye til hverandre, og nå har de begge flyttet til hovedstaden - og på toppen av det hele blitt samboere.

- Vi skulle begge flytte til Oslo, men jeg skulle egentlig flytte alene. Men i og med at vi har fått så mye oppmerksomhet den siste tida, var det litt skummelt å skulle bo alene. Så da bestemte vi oss bare for å flytte sammen, og heller bli bedre kjent på den måten, sier Karlstad til Se og Hør.

SAMBOERE: Sofie Karlstad og Mario Riera fant tonen inne på «Paradise Hotel». Nå har de flyttet sammen. Foto: Jonas Scheie Hammer
SAMBOERE: Sofie Karlstad og Mario Riera fant tonen inne på «Paradise Hotel». Nå har de flyttet sammen. Foto: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Ikke kjærester ennå

Den gode tonen mellom de to «Paradise Hotel»-deltakerne har nemlig fortsatt etter at innspillingen tok slutt, og duoen har tilbragt mye tid sammen.

Hva relasjonen mellom de to er på nåværende øyeblikk er ikke helt definert, men til tross for at de offisielt ikke er kjærester ennå, forteller de at de ikke er langt unna.

- Vi har ikke satt noe stempel på det, egentlig fordi det er så kort tid siden vi kom hjem. Nå vil vi bare roe oss ned, og se hvordan det går, sier Karlstad om relasjonen deres, før Riera skyter inn:

- Vi tar egentlig bare tiden til hjelp, og stresser ikke. Vi har jo ikke dårlig tid.

MÅ HJEM: Det er Fredrik Norum og Markus Flygind Sælid som må sjekke ut av hotellet denne uken. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Riera forteller videre at de to trives i hverandres selskap, og at han ser fram til samboerskapet med Karlstad.

- Sofie er jo den jeg har mest kontakt med etter «Paradise Hotel», så jeg tror det blir bra å bo sammen, fastslår bergenseren.

- Hjemmekoselig og fin

Karlstad og Riera vil ikke dele nøyaktig hvor deres nye leilighet ligger, da de ønsker å verne om privatlivet sitt - grunnet flere ubehagelige opplevelser. De kan imidlertid fortelle at leiligheten de leier ligger like utenfor Oslo sentrum. Der har de både hage og terrasse, og trives godt.

- Vi sto mellom to leiligheter, der den ene var litt utenfor sentrum, og den andre midt i, forteller Riera, før Karlstad legger til at den i sentrum lå i første etasje og hadde mye mer innsyn enn den de endte opp med.

- Selv om den var fin den i sentrum, er det mer hjemmekoselig og fint i den utenfor. Så får vi litt mer frihet, også, forteller hun.

SØT MUSIKK: I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» ser man at det begynner å oppstå søt musikk mellom Andreas «Tix» Haukeland og Marthe Elise Brenne. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Det er en kjent sak at realityprofiler ofte blir store navn etter deltakelsen, noe de begge har fått kjenne på den siste tiden.

- Folk føler de kjenner oss og at de vet hvem vi er gjennom tv-skjermen, så de har mer til felles med oss når de blir kjent med oss på den måten. Og da virker det som at enkelte tror det er mer greit å for eksempel følge etter oss, banke på døra eller sende oss blomster, sier Karlstad.

Riera kan fortelle at de allerede har opplevd noe av dette i sitt nye nabolag.

MYE OPPMERKSOMHET: Sofie Karlstad og Mario Riera har begge gjort seg godt bemerket i årets sesong av realityserien. Det har de fått merke også etter at de kom hjem til Norge. Foto: Jonas Scheie Hammer, Dagbladet / Rune Bendiksen, TV3
MYE OPPMERKSOMHET: Sofie Karlstad og Mario Riera har begge gjort seg godt bemerket i årets sesong av realityserien. Det har de fått merke også etter at de kom hjem til Norge. Foto: Jonas Scheie Hammer, Dagbladet / Rune Bendiksen, TV3 Vis mer

- Da vi flyttet inn gikk vi en tur på bensinstasjonen, og da vi gikk hjemover var det fem stykker som fulgte etter oss. Så da tok vi bakveien og løp gjennom hagen til naboen, sier han lattermildt.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her!

BOBLER: Det blir hett på «Paradise Hotel» når et flertall av deltakerne bestemmer seg for å teste ut boblebadet. Vis mer

Skinnsofa og fotballskjerf

«Paradise»-profilene leier leiligheten de nå bor i, da de ønsker å se hvordan de fungerer som samboere før de eventuelt kjøper noe sammen en gang i framtida.

På spørsmål om hvem som står for innredningen, er Karlstad rask med å si at det er henne. Riera har dog andre planer.

- Vi flyttet inn på onsdag, og på søndag drar Sofie til Maldivene. Så da står jeg for interiøret, og det blir spennende å se hvordan det blir, flirer 21-åringen.

- Jeg regner med at jeg kommer hjem til en skikkelig gutteklubb med skinnsofa og fotballskjerf, skyter Karlstad dermed inn.

LES OGSÅ: - Jeg følte at det var litt upassende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer