«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise»-profilen røper sannheten bak disse bildene

- Det ble blusset opp, forteller «Paradise»-Mathias.

KJÆRESTERYKTER: Mathias Pettersen avslører sannheten bak bildet som skape ryktestorm i 2015. Bildet viser Mathias i het omfavnelse med «Paradise»-venninne Isabel Raad. Mathias var blant gjestene i denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/hq7mKzHqmbE Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Mathias Pettersen (25) og Isabel Raad (23) er to av de tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne som har gjort comeback i årets sesong.

De var begge med i realityserien i 2015, og ble gode venner under innspillingen.

Kort tid etter sesongen var ferdig på TV, delte de begge et bilde på hver sin Instagram-profil, der de skrev at de hadde blitt et par. Side2.no omtalte blant annet saken den gang.

Ryktene har nok en gang blitt dratt opp igjen i diverse sosiale medier, og på mobil-appen Jodel.

Da Mathias Pettersen gjestet Se og Hørs egenproduserte «Paradise Hotel»-sending, «Pærra-Preik», torsdag denne uken, fortalte han sannheten bak bildene.

- Vi ble tatt bilde av mens vi kysset, så var det noen som lurte på om vi var sammen. Så svarte vi ja, og bare tullet. Plutselig ble det spredt, også ringte Se og Hør og spurte om vi var sammen og lurte på om vi kunne bekrefte det. Så ble det bare blusset opp, men vi var aldri sammen, sier han.

Se video øverst i saken!

Bare gode venner

Pettersen legger til at han og Isabel kun er gode venner, og at det aldri kunne ha skjedd noe romantisk mellom dem.

Isabel Raad har også tidligere skrevet om spøken på bloggen sin.

«Det hele var altså bare en spøk som vi hadde det veldig morsomt med. (...) Kanskje ikke så fint å ikke si det, men vi regnet med at de fleste forstod at det var en spøk. Vi er og har alltid vært veldig gode venner, og det har aldri vært noe mer mellom oss», skrev Raad på bloggen sin i 2015.

Raad fant imidlertid lykken med en annen «Paradise»-deltaker etter oppholdet på hotellet for tre år siden.

Saken fortsetter nedenfor.

ROSES: Det er liten tvil om at Mathias Pettersen er en populær mann på «Paradise Hotel». Allerede før innspillingen startet ble Mathias rost opp i skyene av de andre deltakerne. Denne uka gjester han «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/hq7mKzHqmbE Vis mer

Fant tilbake til hverandre

I november 2015 kunne Pierre Louis Olsson (23) bekrefte at han og Isabel hadde forelsket seg, men i februar i fjor tok forholdet slutt.

I februar i år - nøyaktig ett år etter at bruddet ble kjent, avslørte duoen at de har funnet tilbake til hverandre. De gjorde de via en video på Isabels populære blogg.

Da Se og Hør kun måneder før spurte Pierre om romansen med Isabel hadde gjenoppstått, avkreftet han at det var hold i ryktene.

- Forholdet vårt nå er vennskapelig. Vi har lagt all gammel «beef» bak oss. Vi har en fin dialog, og en god tone. Folk spekulerer alltid og får tro det de selv vil. De har i hvert fall feil. Det er litt sykt, fordi noen tror fortsatt det er et PR-stunt. Det hadde vært rart om vi skulle «faket» det fortsatt, sa han den gang.

Saken fortsetter under videoen:

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer

Planen gikk i vasken

Mens Isabel Raad ble stemt frem som en av seernes favoritter til å sjekke inn igjen i jubileumssesongen av «Paradise Hotel» i år, gikk det ikke helt som planlagt for Pierre.

Han var nemlig også en av de åtte legendene som hadde mulighet til å gjøre comeback i sesongen, men for han endte eventyret allerede på flyplassen i Oslo.

Pierre ble nemlig syk kort tid etter at de satte seg på flyet, og begynte å kaste opp. Han ble dermed fraktet ut av flyet, og ble innlagt på sykehus i Oslo.

Kort tid etter kunne Pierre fortelle til Se og Hør at han hadde mageproblemer, men var tilbake på beina igjen.

- Det går helt fint med meg. Det var ren uflaks, og jeg fikk problemer meg magen. Men jeg er «all good», sa han i starten av januar.

Vil du holde deg oppdatert på Paradise? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke bitter for noen ting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer