Siri Løkting:

«Paradise»-profilen gikk ned på kne - og fikk ja!

- Vi gleder oss til å si våre ja og nyte resten av livet sammen.

FORLOVET: Siri Løkting, som deltok i «Paradise Hotel» i 2014, er forlovet. Foto: Fotografen Gjøvik
FORLOVET: Siri Løkting, som deltok i «Paradise Hotel» i 2014, er forlovet. Foto: Fotografen Gjøvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2014 var Siri Løkting (28) fra Brumunddal blant deltakerne i TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel». Hun stakk imidlertid ikke av med seieren, men nå har hun seiret på hjemmebane.

Instagram avslørte nemlig 28-åringen forrige måned at hun hadde gått ned på kne og fridd til kjæresten - og fått et rungende ja!

Frieriet fant sted 29. juni, nesten nøyaktig ett år etter at hun og kjæresten Adeleine Randarzan (23) møttes for første gang. Til Se og Hør forteller nyforlovede Løkting at frieriet var nøye planlagt for å overraske en uvitende Randarzan.

OVERRASKET: Det er liten tvil om at kjæresten Adeleine Randarzan ble overrasket over frieriet. Foto: Fotografen Gjøvik
OVERRASKET: Det er liten tvil om at kjæresten Adeleine Randarzan ble overrasket over frieriet. Foto: Fotografen Gjøvik Vis mer

Nøye planlagt

Sammen med en venninne som er deleier ved et fotostudio, planla nemlig Løkting en fotografering i anledning en konkurranse de skulle sende inn bilder til. Mot slutten av seansen tok ting en annen vending.

- Vi planla at vi skulle skifte og forflytte oss mot slutten av fotograferingen, også skulle en av fotografene gi meg ringen uten at min kjære skulle se det, sier hun.

Ting gikk etter planen, og når ringen var på plass og kameraene var sjekket og fotografene klare, satte Løkting seg ned på kne og fridde.

- Hun ble jo selvfølgelig mildt sagt veldig overrasket og så den ikke komme i det hele tatt, så da jeg endelig fikk ut ordene «Vil du gifte deg med meg?», så var svaret et klart ja, forteller «Paradise Hotel»-profilen om frieriet - som fant sted på idylliske Eiketunet i Gjøvik.

FOREVIGET ØYEBLIKKET: Løkting hadde planlagt frieriet nøye, slik at hun og kjæresten kan se tilbake på øyeblikket for alltid. Foto: Fotografen Gjøvik
FOREVIGET ØYEBLIKKET: Løkting hadde planlagt frieriet nøye, slik at hun og kjæresten kan se tilbake på øyeblikket for alltid. Foto: Fotografen Gjøvik Vis mer

- Levd i sus og dus

Overfor Se og Hør kan imidlertid 28-åringen avsløre at hun holdt på å spolere frieriet. Ting skjedde nemlig litt fortere enn forventet, og Løkting ble brått nervøs da hun plutselig sto der med ringen på plass i hånden.

- Jeg pustet så tungt ut at Adeleine spurte, mens hun sto med ryggen til, «Hvorfor puster du så tungt?» - og prøvde å snu seg. Så i hodet mitt var den beste forklaringen at jeg fikk en flue i munn, i håp om at hun skulle bite på. Og det gjorde hun jo, sier hun.

Etter at frieriet var unnagjort og ringen var på plass på riktig finger, kom fotografen og assistenten med champagne som de alle skålet i.

Det kommende giftermålet og ettårsjubileet ble så feiret på The Thief i Oslo, med spa og treretters.

- Vi har levd i sus og dus siden. Begge med ring på fingeren og i full planlegging av bryllup. Noe som for øvrig er en mye større jobb enn vi hadde sett for oss. Men vi er absolutt ikke i tvil, og gleder oss til å si våre ja og nyte resten av livet sammen, sier en lykkelig Løkting.

RØPER HEMMELIGHETER: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias røper detaljer folk flest kanskje ikke visste om der populære programmet. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

Foreviget øyeblikket

Valget om å flette frieriet inn i en fotoseanse, kom som følge av at Løkting ville forevige øyeblikket.

- Jeg ville ikke bare ta forlovelsesbilder i etterkant, som mange gjør, men faktisk fange de ekte følelsene som vi alltid kan se tilbake på, sier hun til Se og Hør.

Løkting beskriver det som «perfekt».

- Det var et helt perfekt frieri og øyeblikk, hvis du spør oss. Bildene vil jeg tørre å påstå at sier det samme, fastslår «Paradise»-profilen.

«Jo flere kokker»: Det blir mye søl når «Paradise»-deltakerne utfordres til å fullføre norske ordtak. Vis mer

LES OGSÅ: - Han elsker meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer