Andrea Sveinsdottir i «Love Island»:

«Paradise»-profil klar for ny omstridt realityserie

Nå er hun klar for å finne kjærligheten.

TILBAKE: Andrea Sveinsdottir er klar for nok en realityserie. Foto: Privat
TILBAKE: Andrea Sveinsdottir er klar for nok en realityserie. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten har TV3 premiere på realityserien «Love Island», som for første gang sendes med norske deltakere.

Frem til nylig har derimot kanalen vernet godt om detaljene rundt den norske sesongen, men sakte men sikkert deler de mer og mer informasjon med ivrige og spente fans.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Andrea Sveinsdottir (23) har virkelig skapt seg en karriere som blogger etter oppholdet på skandalehotellet, og nå er hun klar igjen - denne gangen for å finne kjærligheten.

Saken fortsetter nedenfor.

BLI MED: TV3s norske versjon av «Love Island» spilles nå inn rett utenfor Las Palmas. Sjekk huset deltakerne oppholder seg i. Video: TV3 Vis mer

Drømmegutt

Overfor Se og Hør innrømmer Andrea at hun ikke holdt igjen på kruttet da det ble kjent at serien kommer til Norge.

- Jeg sendte inn søknad så fort jeg fikk vite om programmet. Jeg er håpløs på dating, og trenger et lite push og noen rammer. Så da tenkte jeg at det kan funke å bare bli presset litt ut i det. Kanskje jeg er heldig og finner noen jeg har lyst til å date litt, sier hun.

Serien har enorm suksess i Storbritannia, hvor programinnholdet blant annet baserer seg på sex, intriger og skandaler.

Bloggeren vet hva hun ser etter i drømmegutten - og hun er klar i sin tale om hva hun er ute etter.

- Jeg håper å møte en fyr som er høy, men ikke altfor høy. Gjerne brunt hår, litt skjegg, pene øyne, snill, morsom, bestemt og selvsikker. Jeg synes det er slitsomt om gutter er for pusete.

Saken fortsetter under bildet.

GLEDER SEG: Andrea gleder seg ti lå se hva «Love Island» har å by på. Foto: Privat
GLEDER SEG: Andrea gleder seg ti lå se hva «Love Island» har å by på. Foto: Privat Vis mer

Sex på tv

Til tross for at hun har vært med på skandalereality før, er hun sikker på at dette blir en annen opplevelse.

- Det blir nok merkelig å skulle lete etter kjærligheten på tv, men jeg skal prøve å slippe meg løs og være meg selv. Det kommer helt an på hvordan det er. Man kan jo plutselig ende opp med å like samme fyr som en annen jente, så jeg er spent på hvordan jeg eventuelt skal takle det, sier hun.

«Paradise Hotel» har skapt sine overskrifter gjennom ti sesonger. Ofte har sex-historiene fått følgerne til å sperre opp øynene - det samme gjelder den britiske versjonen av «Love Island».

Andrea på sin side ønsker ikke å ha samleie på tv-skjermen foran det norske folk.

- Jeg kommer ikke til å ha sex på tv. Det klarer jeg nok å drøye til jeg kommer hjem. Jeg hadde nok angret hvis jeg gjorde det på skjermen.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR FRIERBREV: Som blogger og tidligere «Paradise Hotel» deltaker mottar Andrea en rekke frierbrev. Men sosiale medier er visst ikke veien å gå. Foto: Privat
FÅR FRIERBREV: Som blogger og tidligere «Paradise Hotel» deltaker mottar Andrea en rekke frierbrev. Men sosiale medier er visst ikke veien å gå. Foto: Privat Vis mer

- Vet ikke hva det er

Den vakre blondinen har siden tv-deltakelsen motatt en rekke frierbrev i sosiale medier. Overfor Se og Hør avslører hun at det ikke er slik man kaprer hjertet hennes.

- Jeg har fått en del forespørsler fra gutter etter «Paradise» på bloggen, men jeg liker ikke å date gutter jeg ikke kjenner. Jeg får jo meldinger via sosiale medier, men det er ikke riktig måte å sjekke meg opp på. Jeg hater egentlig å date, så det gjør jeg veldig sjelden, innrømmer hun.

Selv om hun nå er deltaker i det nye programmet, er hun ikke helt klar over hva hun egentlig går til.

- Hittil vet jeg ikke helt hva «Love Island» går ut på, men jeg håper at de som har meldt seg på er med for å følge konseptet, nemlig for å finne kjærligheten og ikke for å lage masse drama for å få oppmerksomhet.

- Det kan nok være negativt at noen allerede vet hvem jeg er og dermed ha fått et inntrykk av meg. Kanskje de ikke er åpne for å endre det, legger hun til.

FRA SAMME KOLLEKTIV: Morten Botten og Martine Johansen havnet sammen på Paradise Hotel. Det ingen visste, var at de også bodde sammen i kollektiv på «utsiden». Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Vaginisme

Tidligere har Andrea, og venninnen, også tidligere «Paradise»-deltakern Sofie Nilsen (23), fortalt åpenhjertig at de begge lider av såkalt vaginisme.

Lidelsen kjennetegnes av ufrivillige sammentrekninger i bekkenbunnsmuskulaturen, som lukker vagina. Samleie kan derfor oppleves svært ubehagelig, og i enkelte tilfeller er det ikke mulig å føre verken en finger eller bomullspinne inn i skjeden.

Dette har Andrea vært svært åpen om med følgerne sine på bloggen. Blant annet skrev hun om at hun begynte å bli bedre. Nå kan hun fortelle at det går veldig mye bedre.

- Jeg merker ikke så mye til det lenger, men det er fordi jeg har gjort øvelser. Det må jeg gjøre jevnlig. Jeg har blitt mye roligere i forhold til før, fordi jeg har merket bedring. Jeg er ikke hundre prosent frisk, men på god vei. Jeg kom til et punkt der jeg var fysisk frisk, men fordi psyken min ikke trodde meg, måtte jeg jobbe for å endre innstilling, forteller hun åpenhjertig til Se og Hør.

Åpenhet

Når hun nå skal finne kjærligheten, innrømmer hun at sykdommen har påvirket kjærlighetslivet hennes.

- Det er fremdeles slik at hvis jeg blir stresset og ikke føler meg trygg, så spenner bekkenmuskulaturen seg, og da går det ikke an å ha samleie. Det er det ikke alle som har forståelse for. Man blir absolutt mer selektiv, sier hun.

Tilbakemeldingene har strømmet inn og vært svært positive. Andrea er glad hun har vært åpen om vaginisme.

- Jeg har fått så mye tilbakemeldinger fra folk som synes det er fint at jeg snakker om det, og fra jenter som også har det. Folk tar fremdeles ukentlig kontakt. Det virker som det har hjulpet mange til å forstå at de bør gå til behandling. Det var ikke lett å dele en så privat ting, men nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg var jo kjempe redd i starten, og var sikker på at jeg kom til å få masse hat.

LES OGSÅ: - Vi er superglade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer