Paradise-Pia blir mamma for første gang

- Jeg gleder meg veldig, sier den tidligere realitydeltageren til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Pia Alvheim Sandersen (27) fikk mye oppmerksomhet da hun i 2013 var med i den populære TV3-serien «Paradise Hotel».

To år etter oppholdet i Mexico ser hun frem til en enda større rolle - som mamma.

- Ja, det stemmer at jeg er gravid. Jeg gleder meg veldig til å bli mamma, sier Pia til Seoghør.no.

27-åringen har termin om seks måneder og sier hun og kjæresten Glenn Stian Eliesen spent teller ned dagene.

- Kvalmen jeg hadde den første tiden har gitt seg og nå føler jeg meg mye bedre. Sommeren har jeg blant annet tilbragt i Spania med familie, sier hun til Seoghør.no.

Etter at hun kom hjem fra TV-innspillingen i Mexico flyttet Pia inn i en leilighet i Oslo sammen med realitykollegaen Isabell Andersen (26).

Se video fra hjemmet til Pia og Isabell her:

I 2014 kunne Seoghør.no avsløre at Isabell har funnet lykken med kjæresten Joe Andre Værnes (26).

- Vi møtte hverandre gjennom felles venner i mai-juni og har datet siden. For fem-seks dager siden ble vi sammen, sa Isabell den gang til Seoghør.no.

PARADISEDELTAGERE: I 2013 deltok Pia i TV3-serien «Paradise Hotel» sammen med blant andre Glenn Henriksen og Isabell Andersen. Her er de sammen med programleder Triana Iglesias (nr to f.v.). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
PARADISEDELTAGERE: I 2013 deltok Pia i TV3-serien «Paradise Hotel» sammen med blant andre Glenn Henriksen og Isabell Andersen. Her er de sammen med programleder Triana Iglesias (nr to f.v.). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

LES OGSÅ: TV3 stoppet Paradise-innspilling