BLE TRUET: - Han syntes vel kanskje jeg var "homofil" med de trange buksene mine eller noe sånt. Men nå har det seg sånn at jeg er den jeg er, og går sånn jeg vil, sier Petter Pilgaard om den uheldige episoden han opplevde da han var i Bergen. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
BLE TRUET: - Han syntes vel kanskje jeg var "homofil" med de trange buksene mine eller noe sånt. Men nå har det seg sånn at jeg er den jeg er, og går sånn jeg vil, sier Petter Pilgaard om den uheldige episoden han opplevde da han var i Bergen. Foto: Bjørn Ekker/Seher.noVis mer

Paradise-Petter truet med juling

- Du skal ned! var hva som møtte TV-kjendisen da han var i Bergen.

SEHER.NO: Torsdag fortalte vårens "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard (29) til Seher.no at han fortsatt får mye oppmerksomhet på gata, og at han har fått 25.000 venneforespørsler på Facebook. Men det er ikke alt som er positivt ved det å være i rampelyset...

I mai var 29-åringen nemlig ute i Bergen. Det ble ingen hyggelig opplevelse, ettersom han ble truet med skikkelig juling da han gikk på gata.

- Der er han homsen fra Paradise. Du skal ned, du skal ned! var ordene som møtte ham fra en ukjent mann i det vestlandske byen.

Det hele endte udramatisk, mannen holdt - heldigvis - ikke hva han hadde lovet. Og ifølge Pilgaard selv, ble han aldri redd av episoden, som mange nok ville sett på som litt skremmende.

- Hadde jeg gått alene i en trang bakgate, da hadde jeg kanskje blitt redd. Men jeg hadde mange folk rundt meg, så jeg fryktet egentlig ikke at det skulle skje noe, forteller han til Seher.no.

- Hvorfor ville han banke deg, tror du?

- Jeg vet ikke, jeg. Han syntes vel kanskje jeg var "homofil" med de trange buksene mine eller noe sånt. Men nå har det seg sånn at jeg er den jeg er, og går sånn jeg vil. Uansett, hvis man ikke fyrer seg opp og tar igjen på dem som slenger med leppa - da går det som oftest bra, sier Petter.

Men til tross for enkelte uheldige episoder, er den blide realitykjendisen overrasket over hvor lite negativt han har opplevd etter vårens store TV 3-suksess.

- 99,5 prosent av henvendelsene er positive. Jeg forventet at det skulle være mer hat, men jeg har vel kanskje så mye selvironi at ingen kan ta meg på noe. Samtidig har det seg jo sånn at mange hater deg uansett, smiler Petter Pilgaard til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ingen tjener på å være en idiot