- IKKE SAMMEN: Ryktene svirrer rundt Petter Pilgaard og Ida Gran fra "Paradise Hotel", men Petter hevder det hele er oppdiktet. Foto: Anders Myhren, Seher.no
- IKKE SAMMEN: Ryktene svirrer rundt Petter Pilgaard og Ida Gran fra "Paradise Hotel", men Petter hevder det hele er oppdiktet. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Paradise-Petter avviser ryktene

- Jeg skjønner ikke hvor de kommer fra.

SEHER.NO: "Paradise Hotel"-deltakerne Ida Gran (21) og Petter Pilgaard (29) har fått mye oppmerksomhet etter at TV3 begynte å sende den skandaleombruste realityserien.

Men de siste dagene har det oppstått en rekke rykter om at de to også har blitt mer enn gode venner her hjemme.

Petter innrømmer at han kjenner godt til ryktene når Seher.no tar kontakt med ham.

- Jeg skjønner ikke hvor dette kommer fra. Jeg har fått masse henvendelser på Facebook og til og med på gata, hvor folk spør meg om jeg er sammen med Ida. Det er jo bare tull, vi har ikke sett hverandre etter innspillingen, bortsett fra på premierefesten, ler han til Seher.no.

Ida Gran - som denne uken kastet klærne i et norsk herreblad - har i løpet av "Paradise Hotel" kranglet mye med eks-samboer Rune Gammelsether (25), som også er med i serien.

- Det ble mye styr ja, men jeg synes Ida også fikk vist at hun er en morsom og snill jente, sier Petter, som understreker at han for tiden er veldig singel.

- Jeg kan jo ikke være i et forhold nå, hehe. Jeg får jo mye forespørsler på Facebook og sånn, men de lar jeg være. Jeg er en sosial person og bruker ikke nettet til å lete etter dame, sier han.
Seher.no har ikke fått tak i Ida Gran i sakens anledning.

"Paradise Hotel" ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV3.
Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Ida: - Vi hadde ikke sex