Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum:

«Paradise»-paret venter barn

Deler gladnyhet på YouTube.

BLIR FORELDRE: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum røper babynyhet. Foto: Rød Løper
BLIR FORELDRE: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum røper babynyhet. Foto: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tea Kristine Broholm (21) og Fredrik Norum (21), som møttes på «Paradise Hotel» i fjor, venter sitt første barn sammen. Det avslører paret i en video delt på YouTube.

Tittelen på videoen er «Vi skal ha baby», og duoen forteller at de har vært på ultralyd og fått beskjed om at alt står bra til med den lille i magen. De røper imidlertid ikke om de venter en liten jente eller gutt.

Både Broholm og Norum har også delt ultralydbildet på Instagram, der det renner inn med gratulasjoner.

- Lever bare én gang

I videoen de har delt på YouTube, kommer det også frem at selv om graviditeten ikke nødvendigvis var helt planlagt, ser de positivt på det nye kapittelet de nå begir seg ut på.

- Man liver bare livet én gang, også er det viktig å huske at uansett hvor godt man planlegger ting, så kan det aldri bli det perfekte tidspunktet. Så man må bare gjøre det beste ut av ting. Vi ser ikke negativt på det her, sier Broholm i videoen, før kjæresten røper at han er fornøyd med å bli pappa.

I tiden fremover vil paret dele oppdateringer fra svangerskapet med følgerne sine på YouTube.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Broholm, foreløpig uten hell.

Ble samboere

Kjæresteparet hadde i starten av forholdet et langdistanseforhold, da Broholm bodde på Hitra, og Norum en periode etter oppholdet på TV3s skandalehotell i Mexico var bosatt i hovedstaden.

KRITISK: Paradise Hotel-deltaker Tea Kristine Broholm er ikke nådig i omtalen av hvordan flere av årers deltakere har valgt å bruke bloggen sin til å ytre seg negativt om andre. Vis mer

I november kunne imidlertid sistnevnte avsløre at de hadde tatt forholdet ett skritt videre - og at han hadde flyttet opp til kjæresten.

Den gang hintet de også overfor Se og Hør at en baby muligens lå i kortene for fremtiden deres.

- Det blir unge ganske snart, det håper vi på, men først må vi sette i gang et sånt YouTube-prosjekt, sa en håpefull Norum den gang.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

Og det skulle han vise seg å få rett i, da han og kjæresten siden den gang har startet opp YouTube-kanalen «Fredrik og Tea» - og nå venter barn.

LES OGSÅ: Nye klager etter kursbråk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer