Isabel Raad og Pierre Louis Olsson:

«Paradise»-paret har funnet lykken på ny

«Paradise Hotel»-duoen Isabel Raad og Pierre Louis bekrefter selv forholdet i en videoblogg.

BEKREFTER FORHOLDET: Etter å ha vært fra hverandre et års tid, kan de tidligere Paradise-deltakerne Isabel Raad og Pierre Louis nå bekrefte at de har funnet sammen igjen. Foto: Privat
BEKREFTER FORHOLDET: Etter å ha vært fra hverandre et års tid, kan de tidligere Paradise-deltakerne Isabel Raad og Pierre Louis nå bekrefte at de har funnet sammen igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste månedene har ryktene svermet rundt at det tidligere «Paradise Hotel»-paret Pierre Louis Olsson (23) og Isabel Raad (22) skal ha funnet tilbake til hverandre.

Da Se og Hør møtte Pierre under MTGs vårlansering i begynnelsen av desember, avkreftet han ryktene om at det på nytt hadde oppstått romantiske følelser mellom dem.

Nå bekrefter likevel de tidligere realitydeltakerne i en video på Isabels blogg at de har funnet tilbake til hverandre, men at de har valgt å holde det skjult inntil de ble sikre på valget.

Det er VG som først omtaler saken.

- Jeg har vært så nervøs for dette, fordi det har vært så digg å date og bare være oss, uten alle, sier Isabel blant annet i videoen.

- Bare venner

At forholdet mellom de to var over bekreftet Raad selv på sin blogg i februar i fjor. «Det kommer nok som et sjokk for de fleste, men det er nå slik det har blitt», skrev hun ærlig.

Vi gidder snart ikke mer!!! innlegg på bloggen. www.pierrelouis.blogg.no

A post shared by I am Pierre Louis. (@pierree.louis) on

Da Se og Hør konfronterte Pierre om ryktene som svermet om de to på appen Jodel, bekreftet han at han hadde fått det med seg, men hevdet at ryktene ikke hadde rot i virkeligheten.

- Ja, jeg har faktisk lest dem selv, men det stemmer ikke, sa han bastant, og la til:

- Forholdet vårt nå er vennskapelig. Vi har lagt all gammel «beef» bak oss. Vi har en fin dialog, og en god tone.

Han fortalte også at han ikke lar seg påvirke av ryktene om ham og ekskjæresten.

- Folk spekulerer alltid og får tro det de selv vil. De har i hvert fall feil. Det er litt sykt, fordi noen tror fortsatt det er et PR-stunt. Det hadde vært rart om vi skulle «faket» det fortsatt, forklarer han.

Trekantdrama

I 2015-versjonen av «Paradise Hotel» var det Pierre og hans partner Martine Sjøhaug som stakk av med seieren. Etter hjemkomsten til Norge ble de to raskt kjærester, men i juli 2015 kom den overraskende nyheten om at de tidligere turtelduene hadde gått fra hverandre.

EKSKJÆRESTER: Pierre har tidligere uttalt at han aldri har hatt det bedre med noen annen kvinne før. Nå gir de forholdet en ny sjanse. Foto: Privat
EKSKJÆRESTER: Pierre har tidligere uttalt at han aldri har hatt det bedre med noen annen kvinne før. Nå gir de forholdet en ny sjanse. Foto: Privat Vis mer

Overfor Se og Hør kunne Pierre bekrefte at han hadde vært utro ved flere anledninger, noe han angret sterkt på.

I november samme år skrev Pierre på sin blogg at han var forelsket på nytt, denne gangen i Isabel Raad.

​ «Nå vet dere det - jeg og Isabel dater. Jeg liker henne kjempegodt og har gjort alt for å vinne hennes tillit. Vi har virkelig bra sammen og jeg har aldri opplevd en sånn kjemi med en jente før. Jeg vet ikke hva jeg har vært tidligere i livet mitt, men nå er jeg forelsket», skrev han den gangen.

LES OGSÅ: ​- Flydramaet var ren uflaks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer