FORLOVET SEG: De to deltagerne fra årets «Paradise Hotel» har etter det Seoghør.no kjenner til, forlovet seg. Her er de sammen i årets versjon av TV3-serien. Foto: TV3
FORLOVET SEG: De to deltagerne fra årets «Paradise Hotel» har etter det Seoghør.no kjenner til, forlovet seg. Her er de sammen i årets versjon av TV3-serien. Foto: TV3Vis mer

Paradise-paret har forlovet seg

Norgeshistoriens første «Paradise Hotel»-bryllup er snart en realitet.

SEOGHØR.NO: Kristian René Johansen (22) fra Tromsø og Tina Skovdal (22) fra Oslo har fått god tone seg i mellom etter å ha delt rom i to uker i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Men Seoghør.no kan avsløre at de to har blitt langt mer enn gode venner etter at innspillingen tok slutt. Etter det Seoghør.no kjenner til, har nemlig de to forlovet seg!

- Veldig forelsket
Flere kilder nær paret som Seoghør.no har vært i kontakt med, bekrefter forlovelsen.

- De har forlovet seg og er veldig forelsket, sier en av kildene.


Seoghør.no har vært i kontakt med både Kristian René og Tina, men ingen av dem vil kommentere om de er forlovet eller ikke.

Paret skal imidlertid ha delt nyheten med flere av sine venner.

Norgeshistoriens første Paradise-bryllup
Flere deltagere har tidligere blitt kjærester etter å ha vært med i den norske versjonen av «Paradise Hotel», men Kristian René og Tina vil bli de første deltagerne som gifter seg.

Emil Løvstad (25) og Thea Bråten Christensen (24) stod for Norgeshistoriens første Paradise-baby, da de fikk sønnen Nemo i 2011 etter å ha funnet tonen på TV3s skandalehotell i Mexico.

Paret gikk imidlertid fra hverandre i 2012.

I fjor ble deltagerne Camilla Karlsen Bøvollen (21) og Andreas Akselsen (24) kjærester etter innspillingen i Mexico, men også dette forholdet tok slutt noen måneder senere.

LES OGSÅ: