«Paradise»-paret har forlovet seg

- Det har ikke gått opp for meg, sier blogger og tidligere «Paradise Hotel»-profil Kristin Gjelsvik.

BLE ENDELIG FRIDD TIL: «Bloggerne»-profil Kristin Gjelsvik røper på bloggen sin at kjæresten Dennis Poppe Thorsen endelig har gått ned på kne. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
BLE ENDELIG FRIDD TIL: «Bloggerne»-profil Kristin Gjelsvik røper på bloggen sin at kjæresten Dennis Poppe Thorsen endelig har gått ned på kne. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Seoghør.no møtte «Bloggerne»-profil Kristin Gjelsvik (29) i starten av mars, fortalte hun at hun ventet på et frieri fra samboeren Dennis Poppe Thorsen (24).

Og nå kan hun endelig juble over at ventetiden er over. På bloggen sin røper Gjelsvik at samboeren hennes nå har gått ned på kne.

Mandag morgen publiserte hun et blogginnlegg med tittelen «I said yes», der hun forteller om frieriet:

«OMG!! Dere skjønner kanskje på overskriften at den fine mannen min popped the BIG question, og selvfølgelig sa jeg JA! Det har ikke gått opp for meg enda – nå skal vi faktisk gifte oss!! På ekte!!!» skriver hun begeistret.

I blogginnlegget røper «StyleConnection»-bloggeren at frieriet fant sted i Las Vegas - samme sted som paret «giftet seg» på tull i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» i fjor høst.

Saken fortsetter under bildet.

FANT LYKKEN: Det oppstod søt musikk mellom Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik etter «Paradise Hotel» i 2012. Nå skal paret gifte seg. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FANT LYKKEN: Det oppstod søt musikk mellom Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik etter «Paradise Hotel» i 2012. Nå skal paret gifte seg. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Måtte tisse under frieriet

Den åpenhjertige bloggeren forteller i innlegget at hun ble så satt ut da hun skjønte at Dennis endelig skulle fri til henne, at hun delvis mistet kontrollen over kroppen sin:

«Plutselig ser Dennis på meg mens vi sitter og prater og koser oss, og så sier han: «Jentå mi, vett du ka som skjer nå?«, mens han trekker opp en liten boks fra lommen!! Herregud, sier jeg bare… Jeg døde nesten, og ble så satt ut at jeg både slapp en liten fis, og i tillegg tisset litt i trusen. Jeg måtte faktisk rushe ut på do midt i frieriet for å tisse, og vi holdt begge to på å le oss ihjel da jeg stormet fra livets beste øyeblikk» skriver hun humørfylt.

I mars sa den fargerike og frittalende bergenseren til Seoghør.no at hun forventet at samboeren skulle gå ned på ett kne og gi henne «ring på fing», men at det ikke trengte å være noe «voldsomme greier».

Saken fortsetter under bildene.

VILLE HA DET SERIØST: I fjor høst overrasket «Paradise Hotel»-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen med et spontant bryllup i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» (t.v). Nå er «Bloggerne»-profil Kristin klar for å stå hvit brud på ordentlig.  Foto: TV3/ Curt Hjertstedt, Seoghør.no
VILLE HA DET SERIØST: I fjor høst overrasket «Paradise Hotel»-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen med et spontant bryllup i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» (t.v). Nå er «Bloggerne»-profil Kristin klar for å stå hvit brud på ordentlig. Foto: TV3/ Curt Hjertstedt, Seoghør.no Vis mer

Og i helgen levde Dennis altså opp til forventingene hennes:

«Da jeg omsider var ferdig og kom ut fra toalettet, satt han klar på ett kne, med boksen i hånden som inneholdt verdens fineste ring. Ikke noe glorete greier, ikke noe flashy diamant, men en enkel, rålekker og utradisjonell ring, som jeg har drømt om. Tenk det – han kjøpte akkurat den ringen jeg ville ha! ÅH ♥ Denne ringen passer meg perfekt!» skriver Kristin Gjelsvik videre i blogginnlegget.

Fant lykken på TV

Etter den spontane - og ugyldige - vielsen i Las Vegas i fjor høst, sa Dennis Poppe Thorsen til Seoghør.no at planen var å arrangere bryllup hjemme i Norge også.

I mars sa Kristin til Seoghør.no at planene ikke var blitt satt ut i livet ennå:

- Han prøvde seg i Vegas: «Haha, dette her ble billig», men da ble jeg sånn: «Forbanna j*vel! Jeg skal ha hvit kjole, jeg skal ha slør, jeg skal ha forlovere og venner i bryllupet!» Vi var liksom bare fem stykker og hadde Petter Pilgaard som ringbærer. Det sier seg sjøl at det ikke går an å gifte seg på den måten! fortalte hun lattermildt den gang.

Se klipp fra det spontane Vegas-bryllupet i «Det Beste Vorspielet»-klippet nedenfor:

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen fant tonen under innspillingen av 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Et års tid senere tok forholdet midlertidig slutt, men sommeren 2013 var de to igjen et par. Høsten 2014 ble paret samboere i Oslo etter å ha bodd i hver sin by i lang tid.

- Jeg flyttet inn for noen dager siden. Det føles veldig bra å bli samboer, selv om det vel ikke har gått helt opp for meg ennå, sa Dennis til Seoghør.no den gang.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPENHJERTIGE: Denne våren har Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik vært tilbake i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Både i programmet og på Kristins blogg får folk et ærlig innblikk i livet deres.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
ÅPENHJERTIGE: Denne våren har Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik vært tilbake i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Både i programmet og på Kristins blogg får folk et ærlig innblikk i livet deres. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Kristin Gjelsvik har også fortalt til Seoghør.no at de to stortrives som samboere, noe som lover godt for tilværelsen som ektefeller:

- Vi er oppå hverandre 24/7 (...) Når han har gått på jobb, så må vi liksom likevel ringes noen sekunder ti-tolv ganger daglig og bare: «Jeg savner deg!». Det er så teit at jeg savner en fyr så mye, bare han har vært vekke i et kvarter. Så akkurat dét er noe jeg har følt på etter at vi ble samboere, at jeg er virkelig, virkelig glad for å ha ham i livet mitt, understreket hun i mars.

LES OGSÅ: - Jeg merker skaden hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer