«Paradise»-paret har forlovet seg

- Det har ikke gått opp for meg, sier blogger og tidligere «Paradise Hotel»-profil Kristin Gjelsvik.

BLE ENDELIG FRIDD TIL: «Bloggerne»-profil Kristin Gjelsvik røper på bloggen sin at kjæresten Dennis Poppe Thorsen endelig har gått ned på kne. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
BLE ENDELIG FRIDD TIL: «Bloggerne»-profil Kristin Gjelsvik røper på bloggen sin at kjæresten Dennis Poppe Thorsen endelig har gått ned på kne. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Seoghør.no møtte «Bloggerne»-profil Kristin Gjelsvik (29) i starten av mars, fortalte hun at hun ventet på et frieri fra samboeren Dennis Poppe Thorsen (24).

Og nå kan hun endelig juble over at ventetiden er over. På bloggen sin røper Gjelsvik at samboeren hennes nå har gått ned på kne.

Mandag morgen publiserte hun et blogginnlegg med tittelen «I said yes», der hun forteller om frieriet:

«OMG!! Dere skjønner kanskje på overskriften at den fine mannen min popped the BIG question, og selvfølgelig sa jeg JA! Det har ikke gått opp for meg enda – nå skal vi faktisk gifte oss!! På ekte!!!» skriver hun begeistret.

I blogginnlegget røper «StyleConnection»-bloggeren at frieriet fant sted i Las Vegas - samme sted som paret «giftet seg» på tull i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» i fjor høst.

Saken fortsetter under bildet.

Måtte tisse under frieriet

Den åpenhjertige bloggeren forteller i innlegget at hun ble så satt ut da hun skjønte at Dennis endelig skulle fri til henne, at hun delvis mistet kontrollen over kroppen sin:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer