BRYLLUPSKYSSET: Slik så det ut da den danske «Paradise Hotel»-duioen Amalie Szigethy (19) og Peter Birch (27) giftet seg i Mexico. Men bryllupsnatten gikk ikke like glatt... Foto: Med tillatelse fra dansk TV3
BRYLLUPSKYSSET: Slik så det ut da den danske «Paradise Hotel»-duioen Amalie Szigethy (19) og Peter Birch (27) giftet seg i Mexico. Men bryllupsnatten gikk ikke like glatt... Foto: Med tillatelse fra dansk TV3 Vis mer

Paradise-par giftet seg i Mexico

- Hun ble så full at hun sovnet før bryllupsnatten.

Publisert
SEHER.NO: Mens det foreløpig har vært sparsomt med kjærlighet i årets norske utgave av TV-serien «Paradise Hotel», blomstrer romantikken blant deres danske realitykolleger.

Lengst har to av fjorårets deltakere, Amalie Szigethy (19) og Peter Birch (27) gått.

Tidligere denne måneden giftet de to seg i Mexico, i nærheten av skandale-hotellet, hvor de først møtte hverandre.

Selv om Peter lå med flere jenter i tillegg til Amalie og ble utropt til «knaldekonge» av dansk media, skal han og Amalie raskt ha funnet tilbake til hverandre etter at innspillingen var ferdig.

Nå har begge to blitt hovedpersoner i den nye dokusåpen «Amalies Verden», som for tiden sendes på dansk TV3.

Bryllupsfeiringen ble selvfølgelig også dokumentert av TV-kameraene, men ifølge Peter gikk ikke alt helt etter planen da paret skulle gå til sengs sammen som mann og kone for første gang.

Amalie skal nemlig ha blitt så beruset at hun sovnet før de to fikk fullbyrdet ekteskapet!

- Jeg gikk ut for å pusse tennene, og da jeg kom tilbake hadde prinsessen sovnet, sier Peter til dansk TV3, ifølge avisen Ekstra Bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Falt sammen i smerter på «Paradise Hotel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer