SATSER PÅ MGP: - Jeg skal sørge for skikkelig feststemning i Melodi Grand Prix hvis jeg blir valgt ut, sier Negar Khan til Seher.no Foto: Anders Myhren, Seher.no
SATSER PÅ MGP: - Jeg skal sørge for skikkelig feststemning i Melodi Grand Prix hvis jeg blir valgt ut, sier Negar Khan til Seher.no Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Paradise-Negar satser på MGP

- Det er på høy tid at vi får inn litt Bollywood.

SEHER.NO: Bollywood-skuespilleren Negar Khan fikk mange kritikere på nakken etter sitt kortvarige opphold i TV3-realityserien "Paradise Hotel", men besøket har ikke gitt henne TV-skrekk.

Nå satser nemlig den iranskfødte 24-åringen på å synge seg inn i den norske folkesjela - ved å melde seg på neste års utgave av Melodi Grand Prix.

Negar - som nylig ga ut sin debutsingle "Dom Machale" i Norge - sier til Seher.no at hun har flere låter å velge blant.

- Det er for øyeblikket tre låter det står mellom, sannsynligvis blir det en sang som heter "Can you handle me". Alle tre er partylåter, og blandet med litt Bollywood-rytmer. Jeg skal sørge for skikkelig feststemning hvis jeg blir valgt ut, sier hun entusiastisk.

Ikke kontroversiell
Hun tror ikke musikken blir for kontroversiell for det norske folk.

- Norge er jo et land med innbyggere fra mange kulturer og Melodi Grand Prix har jo vist fram mye forskjellig de siste årene. Så jeg synes det er på høy tid at vi får litt Bollywood inn i dette også.

Negar frykter ikke at kravet om å synge "live" skal hindre henne fra å bli valgt ut.

- Jeg er jo vant til å synge på scene, og har blant annet sunget foran 8000 mennesker i Dubai, så det er ikke noe problem. Det hadde vært utrolig gøy å få vist fram musikken min for millioner av TV-seere under den internasjonale finalen i Oslo.

Hun er heller i kke redd for at deltakelsen i "Paradise Hotel" skal gi henne dårlige odds i slagerkonkurransen.

- Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger etter "Paradise Hotel", dessuten har jeg jo jobbet som både skuespiller og artist før. Folk vil skjønne at jeg er mer enn "Paradise-Negar", sier hun.

- Alle er velkomne
MGP-general Per Sundnes ønsker Negar velkommen til popsirkuset.

- Det er på tide med litt Bollywood i MGP, kanskje får vi det i år?  Alle artister er hjertelig velkomne til å sende inn bidrag.

- Det viktigste for oss er at vi får inn gode låter, som kan bli hits. Og etter at øst-Europa ble med, er det ikke lenger noen "oppskrift" på hva som er en MGP-hit, sier han til Seher.no.

Sundnes hevder han ennå ikke for alvor har gått i gang med å undersøke hvem som kan tenke seg om å bli med i neste års delfinaler, men tror muligheten til finale på hjemmebane gjør at interessen er større enn noensinne.

- Elisabeth Andreassen ble jo nummer to i Oslo etter at Secret Garden vant i 1995. Frankrike har tidligere vunnet to ganger på rad, og Irland tre. Jeg vil derfor at vi skal sette oss som mål å vinne fire ganger på rad, ler han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Negar krasjet med elg

Hør utdrag av Negars norske debutsingle her:


[obj:media:7836]

>7p>