Mayoo Indiran:

«Paradise»-Mayoo løslatt fra varetekt

Reality-profilen er blitt løslatt etter syv ukers varetektsfengsling. 

LØSLATT: Mayoo Indiran er blitt løslatt fra Ullersmo fengsel i Akershus, ifølge VG. Foto: Morten Eik / Seoghør.no 
LØSLATT: Mayoo Indiran er blitt løslatt fra Ullersmo fengsel i Akershus, ifølge VG. Foto: Morten Eik / Seoghør.no  Vis mer

(Seoghør.no): Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran (26) ble to dager før julaften pågrepet av politi i sitt hjem på Lørenskog.

Julaften ble Mayoo siktet for grov narkotikaforbrytelse, og varetektsfengslet frem til 21. januar med brev- og besøksforbud.

Oslo Tingrett utvidet varetektsfengslingen med fire nye uker, men fredag 10. februar - en uke før de fire ukene utløp - ble han løslatt fra Ullersmo fengsel i Akershus. Det melder VG.

- Jeg ble utrolig lykkelig og kjempeglad, sier Mayoo til VG om hvordan han reagerte da han fikk vite om løslatelsen.

Jobbet med «Paradise»-prosjekt

Mayoo, som var med i 2016-utgaven av «Paradise Hotel» på TV3, har nektet straffeskyld.

- Saken er i en innledende fase og jeg ønsker ikke å si noe mer utover dette. Det jeg kan si er at han nekter straffskyld, sa hans advokat, Inam Ghous Ali, til Seoghør.no i starten av januar.

I ukene før pågripelsen jobbet han med å intervjue årets «Paradise Hotel»-detakere for MTGs nettsatsning Viafree. Dette prosjektet har blitt lagt på is, ifølge kommunikasjonssjef Line Vee Hanum.

- Det stemmer at Mayoo i år skulle intervjue Paradise-deltakere før avreise, for web-TV på vår satsning Viafree. Dette prosjektet er nå lagt på is, sa hun til Seoghør.no i januar.

Flere ble pågrepet

I tillegg til Mayoo Indiran skal politiet ha pågrepet to yngre brødre av den profilerte realitydeltakeren, og tatt beslag i en betydelig mengde narkotika, ifølge VG.

Julaften 2016 ble Mayoo altså siktet for grov narkotikaforbrytelse, som har en strafferamme på 21 års fengsel.

I kjennelsen fra Oslo Tingrett stod det blant annet: «mht. siktedes subjektive skyld mener retten at denne pr. i dag i alle fall i dag har omfattet medvirkning til oppbevaring og/eller transport av en større mengde narkotika. Det vises til at underetasjen der siktede har bodd med sine søsken ut fra beskrivelsene i sakens dokumenter ikke er spesielt stor.»

Mayoo Indrian og Carl Aksel Berg Jansen, kjent fra Paradise Hotel, møter Se & Hør for å snakke om fortiden som mobbere. Mayoo forteller også om en periode i livet der han sloss med andre elever. Vis mer

«Pr. i dag anses det mest sannsynlig at siktede har hatt positiv kunnskap om at det ble oppbevart narkotika på boligen og at dette var av en ikke ubetydelig størrelse. For øvrig vises det til at siktede i eget avhør, etter å ha hørt litt mer om saken, "...forstår at det kan være noe med narkotika inne i bildet og at dette er funnet hjemme hos han, eller noe sånn." Siktede har også vært sjåfør i en bil i forkant av overleveringen den 22.12.2016».

De to yngre brødrene som ble arrestert sammen med Mayoo skal begge ha blitt siktet for grov narkotikaforbrytelse.

Ifølge VG nektet en av dem straffeskyld, mens den andre erkjente straffeskyld i fengslingsmøtet.

LES OGSÅ: Her bryter Anna Rasmussen sammen i tårer