Mayoo Indiran:

«Paradise»-Mayoo har funnet kjærligheten

- Vi møttes på internett.

KJÆRESTER: Mayoo Indiran har funnet lykken med vakre Vanessa Wilson. Foto: Privat
KJÆRESTER: Mayoo Indiran har funnet lykken med vakre Vanessa Wilson. Foto: Privat Vis mer

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran gjorde seg svært godt bemerket som en populær deltaker med mange gullkorn på lur, da han deltok i realityserien på TV3 i 2016.

To år etter at han ble et kjent ansikt for det norske folk, kan Mayoo nå avsløre på Instagram at livet smiler. Han har nemlig funnet lykken med Vanessa Wilson.

Overfor Se og Hør forteller «Paradise»-profilen hvordan han møtte sin utkårede.

- Vi møttes på internett. Jeg fant profilen hennes på Instagram og skrev til henne der, sier Mayoo til Se og Hør, som for øvrig er på Malta med kjæresten.

Kulturforståelse

Videre forklarer han at det var hennes etnisitet som først gjorde han interessert.

- Hun er halvt tamilsk og det gjorde henne mer attraktiv, sier han og legger til at hun derfor har mer kjennskap til hans egen kultur og landet hans foreldre kommer fra.

Paret skal ifølge Mayoo ha tekstet en liten stund før de møtte hverandre om lag en uke senere. Siden den gang har de to turtelduene tilbrakt mye tid sammen.

Han kan avsløre at de to ble et par i desember - det var i hvert fall da de begynte å «date ordentlig», forteller TV-profilen.

Mayoo ble for alvor kjent for alle sine kommentar på «Paradise Hotel». Det har han imidlertid ikke glemt selv heller.

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Deltakerne surrer med sitatene inne på hotellet. Vis mer

Paradise-sitat

Overfor Se og Hør trekker han nemlig frem sitatet han kom med i 2016: «Jeg ønsker å finne en og avslutte livet mitt».

- Jeg kan bekrefte at dette er drømmedama, men jeg kommer ikke til å avslutte livet mitt, men heller leve lykkelig med henne, sier han lattermildt til Se og Hør.

Det var nemlig på Instagram Mayoo avslørte at han hadde funnet lykken med Vanessa. Det gjorde han ved å dele flere bilder av de to sammen, med en påfølgende tekst om kjærlighet.

- Når du minst forventer å finne kjærligheten, finner du livets store kjærlighet. Alle sier ting i lykkerus, men helt ærlig har jeg aldri følt meg så trygg på min fremtid eller mitt valg. Jeg er så utrolig lykkelig og vet at dette er en jeg vil dele livet mitt med, skriver han blant annet.

«Paradise Hotel»-profilen Mayoo Indiran må langt ut av komfortsonen i TV3-programmet «Det beste Vorspielet» på Viasatfree.no. Vis mer

Vanskelig tid

Den sjarmerende 28-åringen har hatt en vanskelig tid etter «Paradise Hotel». To dager før julaften i 2016 ble han pågrepet av politi i sitt hjem på Lørenskog.

Julaften ble Mayoo siktet for grov narkotikaforbrytelse, og varetektsfengslet frem til 21. januar 2017 med brev- og besøksforbud.

Oslo tingrett utvidet varetektsfengslingen med fire nye uker, men fredag 10. februar - en uke før de fire ukene utløp - ble han løslatt fra Ullersmo fengsel i Akershus. Det meldte VG.

- Jeg ble utrolig lykkelig og kjempeglad, sa Mayoo til VG om hvordan han reagerte da han fikk vite om løslatelsen.

Mayoo, som altså var med i 2016-utgaven av «Paradise Hotel» på TV3, har nektet straffskyld.

I ukene før pågripelsen jobbet han med å intervjue årets «Paradise Hotel»-deltakere for MTGs nettsatsing Viafree. Dette prosjektet ble lagt på is.

LES OGSÅ: «Farmen»-kjendisene skaper Instagram-forvirring