«Paradise»-Mats har ikke hatt sex på halvannet år

Og Mats Slyngstad kommer ikke til å bryte sølibatet.

SEOGHØR.NO: Det ble dramatisk da Mats Slyngstad (21) fra Stranda i torsdagens episode av «Paradise Hotel» valgte Heidi Alexandra Olsen (20) som partner, noe som resulterte i at Ann Marielle Lipinska måtte sjekke ut.

I reality-serien har Slyngstad gjort seg bemerket, blant annet med sin kommentar om at han ikke har hatt sex på halvannet år.

- Jeg har ikke hatt sex på ett og et halvt år, så da blir jeg helt..., sa han om å ha nærkontakt med jentene inne på hotellet.

Men selv om det er lenge siden han sist hadde sex, kommer ikke Slyngstad til å gjøre alt for ende sølibatet.

- Nei, jeg kommer ikke til å ligge rundt etter «Paradise Hotel». Jeg er her for å få oppmerksomhet, men er ikke for å få dame eller noe sånt. Det er gøy med oppholdet og folka jeg møter.

LIKTE BEGGE: Mats Slyngstad har kost seg mye med Heidi Alexandra Olsen. Torsdag måtte han sende hjem Ann Mariell Lipinska, som han tidligere innrømmet at han var betatt av. Foto: TV3
LIKTE BEGGE: Mats Slyngstad har kost seg mye med Heidi Alexandra Olsen. Torsdag måtte han sende hjem Ann Mariell Lipinska, som han tidligere innrømmet at han var betatt av. Foto: TV3 Vis mer

- Etterpå er det festing, men jeg kommer ikke til å ligge rundt. Det gidder jeg ikke. Sånn er ikke jeg, sier Slyngstad til Seoghør.no.

Deltageren setter likevel stor pris på oppmerksomheten som følger med.

- Oppmerksomheten som kommer nå synes jeg er koselig. Det er rart fordi vi bare har vært med i et TV-program. Men det er mange som liker det, og mange som hater det. Det er veldig mye ris og veldig mye ros. Men jeg nyter alt!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke hatt sex på halvannet år