DRAMA: Det ble dramatikk på realityhotellet da Martines partner, Pierre Louis Olsson, kysset en annen jente.  Foto: TV 3/ Ida Nikolaisen
DRAMA: Det ble dramatikk på realityhotellet da Martines partner, Pierre Louis Olsson, kysset en annen jente. Foto: TV 3/ Ida NikolaisenVis mer

Paradise-Martine gruet seg til å se seg selv slå Pierre

Drammensjenta avslører til Seoghør.no at den tårevåte krangelen med kjæresten foran TV-kameraene har preget henne i flere måneder.

SEOGHØR.NO: I tirsdagen episode av TV3-programmet «Paradise Hotel» ble det nok en gang dramatikk, da Pierre Louis Olsson (21) kysset Valeria Pindas (20).

Martine Sjøhaug (21) er hans partner, og de to har hatt det svært romantisk sammen på hotellet. De har både hatt sex og vært kjærlige med hverandre.

Derfor så Martine rødt da Pierre og Valeria klinte til med hverandre, i forbindelse med russeuken på hotellet. Da kvelden kom brast hun i gråt, slo Pierre i ansiktet og la seg med en dyne på gulvet.

Til Seoghør.no forteller deltakeren at hun lenge har gruet seg til å se akkurat dette på tv.

- Dette er den episoden jeg har gruet meg aller mest til. Jeg gruer meg til at alle skal se dette!

SLO: Martine Sjøhaug ga Pierre en smekk i fjeset da de to kranglet.  Foto: TV 3
SLO: Martine Sjøhaug ga Pierre en smekk i fjeset da de to kranglet. Foto: TV 3 Vis mer

- Det var ufortjent, og man skal ikke slå noen uansett. Jeg har dårlig samvittighet ovenfor Pierre, fordi det var ikke fortjent.

- Ja, vi er kjærester

I ettertid synes ikke Sjøhaug at hun hadde noen rett til å bli sint.

- Vi var ikke sammen, og vi hadde heller ingen avtale om at vi ikke skulle kline med andre. Så det var kanskje litt voldsomt å reagere på den måten, innrømmer realitydeltakeren.

I dag er de to kjærester, og koser seg sammen hver dag. Hun forteller at det derfor var vondt å se det på tv.

- Jeg syntes ikke det var ålreit å se kjæresten min stikke tunga si ned i halsen på en annen jente. Men det var før vi ble kjærester, så jeg kan ikke bli lei meg for det.

Se video med Martine og Pierre i Oslo:

I april kunne Seoghør.no avsløre at «Paradise Hotel»-deltagerne Martine Sjøhaug (21) og Pierre Louis Olsson (21) var på god vei til å bli sammen.

Og da Seoghør.no møtte den vakre duoen i solfylte Oslo, var saken klar:

FORELSKET: Martine og Pierre har blitt kjærester etter at de kom hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel». Foto: Se og Hør
FORELSKET: Martine og Pierre har blitt kjærester etter at de kom hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel». Foto: Se og Hør Vis mer

- Ja, vi er sammen! Det var en gradvis utvikling, og vi tar det dag for dag. Vi var jo et par på hotellet, og koste jo mye med hverandre der. Så har vi vært veldig mye sammen etter vi kom hjem fra Mexico, sa en smilende Sjøhaug.

Drammensjenta besøker svenske Pierre i Oslo nesten hver eneste dag, forteller paret. Men Pierre har også møtt pappaen til Martine.

- Ble du godkjent?

- Ja, jeg tror det. Jeg tror han likte meg, lo Pierre.

Se hele episoder av «Paradise Hotel» klokken 22.30 på TV3 og på Se.no.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk