Marius Pettersen:

«Paradise»-Marius overfalt på byen

Blodet rant da flere menn angivelig slo ned 22-åringen.

SLÅTT NED: Marius Pettersen ble en populær fyr etter å ha vært med i årets sesong av «Paradise Hotel». Natt til lørdag opplevde han derimot marerittet, da han ble overfalt av tre menn på et utested i Drammen. Foto: Marie Røssland
SLÅTT NED: Marius Pettersen ble en populær fyr etter å ha vært med i årets sesong av «Paradise Hotel». Natt til lørdag opplevde han derimot marerittet, da han ble overfalt av tre menn på et utested i Drammen. Foto: Marie Røssland Vis mer
Publisert

Marius Pettersen (22) fra Mjøndalen var den aller første som måtte sjekke ut av reality-hotellet i årets sesong av «Paradise Hotel». Likevel var han blant de siste gjenværende på tv-hotellet i finaleuken, så det er nok mange som fortsatt husker ham godt.

Etter deltakelsen, som han dro tomhendt hjem fra, har han likevel klart å holde seg i rampelyset.

Med over 30 000 følgere på Instagram, der han ofte legger ut bilder av seg selv smilende fra øre til øre, har Buskerud-mannen blitt populær blant mange unge. Med fans kommer dessverre også kritikere, som enkelte ganger kan gå langt over streken.

Fredag ble 22-åringen angivelig slått ned på byen i Drammen, og realityprofilen tror hans egen «Paradise»-deltakelse kan være noe av årsaken til den alvorlige hendelsen.

RØRT: Marius Pettersen og Kristian Jarland viser fram og forklarer tatoveringene sine. Kristian blir satt ut av Marius sine personlige mamma-tatoveringer. Video: Marie Røssland Vis mer

Gikk i bakken

Drammens Tidende var først ute med å omtale det brutale overfallet. Natt til lørdag la 22-åringen ut flere bilder og videoer på sin egen Instagram-story av seg selv, der det var tydelig at alt ikke var som det skulle.

Ansiktet og hendene var dekket i blod, og skadene resulterte i at han i løpet av natten måtte innom legevakten for å få sting under det ene øyet.

Sammen med en kompisgjeng hadde han tatt turen på utestedet Z i Drammen, og var klar for en hyggelig kveld med kameratene sine. Kvelden fikk imidlertid et helt annet utfall enn forventet. Det forteller han til Se og Hør.

BLODIG: Marius tok flere bilder av seg selv etter hendelsen for å dokumentere skadene. - Ansiktet mitt var forslått og dressen min ble ødelagt, forteller han. Foto: Privat
BLODIG: Marius tok flere bilder av seg selv etter hendelsen for å dokumentere skadene. - Ansiktet mitt var forslått og dressen min ble ødelagt, forteller han. Foto: Privat Vis mer

- Jeg gikk alene inn på do for å tisse, og mens jeg er der, får jeg melding om at vi har fikset sjåfør hjem - og at jeg derfor må komme ut. Mens jeg er på do kommer det derimot en kar inn, og jeg reagerer med å slenge litt med leppa. Det skulle jeg ikke ha gjort, sier han, og fortsetter:

- Da brøt det ut bråk. Jeg hadde startet en ball jeg ikke kunne stoppe fra å rulle. Han sperret meg inne på do, ga seg ikke og ville helt åpenbart bare bråke. Jeg spurte gjentatte ganger om han kunne flytte seg, men han sto bom fast. Så ble jeg plutselig «klinka» ned i bakken, forteller 22-åringen.

ÅRETS SOMMERHIT?: Ina Kilnes og Marius Pettersen gjestet denne ukas «Pærra-preik», og fortalt om den massive responsen etter at de framførte en egenskrevet låt på «Paradise Hotel». Selveste TIX har også fått øynene opp for det noen mener er årets store sommerhit. Video: Marie Røssland / Programled... Vis mer Vis mer

- Blodet sprutet

Han er ikke sikker på om mannen som sperret døra for ham - og ta andre menn som plutselig dukket opp - kjente hverandre eller bare ville bråke, men han lå brått på gulvet med tre menn stående over seg.

- Blodet sprutet, og jeg skjønte ikke helt hva som foregikk. Da jeg våknet lå jeg alene på gulvet, og vekterne kom etter hvert. Politiet tok så hånd om meg, og kjørte meg til legevakten. Der måtte jeg sy under øyet, fordi huden sprakk opp, sier «Paradise»-profilen, og fortsetter:

- Jeg var ganske beruset selv, men jeg burde ikke dyttet han fyren. Det sa virkelig bare «pang, pang, pang» derfra, erkjenner han.

Overfor andre medier har 22-åringen hevdet at noe av bakgrunnen for angrepet kan ha vært hans fortid som realitydeltaker. En annen forklaring kan være at han er «veldig mye», som han beskriver det selv, og at han er et veletablert ansikt på utelivsscenen i Drammen.

MÅTTE SY: Marius måtte sy flere sting under øyet etter hendelsen. Foto: Privat
MÅTTE SY: Marius måtte sy flere sting under øyet etter hendelsen. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har vært mye ute, og det kan hende at enkelte ikke liker meg. Andre realityprofiler jeg kjenner har også opplevd lignende voldssituasjoner, der de regelrett er blitt slått ned fordi de er de de er. Jeg synes uansett det var feigt at tre karer hoppet på meg på den måten.

Vurderer anmeldelse

Pettersen har ennå ikke anmeldt saken, men sier han vurderer å gjøre det snart. Først ønsker han å se hvilke bevis han kan skaffe seg. Han har blant annet tatt kontakt med utestedet, i håp om å få noen svar.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jeg har ikke så mye tro på at saken blir løst, men hvis jeg ikke anmelder det skjer det jo heller ingenting, forklarer han.

Overfor Drammens Tidende bekrefter operasjonsleder Arild Alfheim at de rykket ut til utestedet, og at begge parter ble bortvist fra området. Pettersen har i ettertid fått flere trøstende meldinger fra fansen, som så de blodige bildene han la ut i sosiale medier.

- Jeg har ennå ikke rukket å svare på alt, men jeg setter sinnssykt pris på det, avslutter han.

LES OGSÅ: Gift på ny fem år etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer