Paradise-Marius' hjem eksploderte

- Det er ingenting igjen av andre etasje, sier 21-åringen etter den dramatiske ulykken torsdag.

SÅ HUSET BRENNE NED: Paradise Hotel-deltageren Marius Hagens barndomshjem er en askehaug etter den kraftige brannen som rammet det torsdag kveld. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no/Privat
SÅ HUSET BRENNE NED: Paradise Hotel-deltageren Marius Hagens barndomshjem er en askehaug etter den kraftige brannen som rammet det torsdag kveld. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no/Privat Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Marius Hagen trodde ikke sine egne øyne da han torsdag kveld ble vitne til at hans hjem på Løten i Hedmark fylke brant ned.

- Jeg var på jobb da jeg fikk vite at huset vårt stod i brann. Da hev jeg meg i en bil og ble kjørt hjem hvor brannen var godt i gang. Det er trist å se at huset du er vokst opp i, brenner ned, sier han til Seher.no.

Marius - som tidligere i år ble Norges første homofile deltaker i TV3s realityserie - deler hjemmet med sin mor, stefar og bror. Han ble derfor lettet da han fikk vite at ingen hadde vært hjemme da brannen startet.

Brannårsaken er foreløpig ukjent.

- Brannvesenet sier det har vært en form for eksplosjon, og det er ingenting igjen av andre etasje. Da jeg fikk vite at alle var uskadet, tenkte jeg ikke lenger på hva som var gått tapt i huset. Det kunne jo gått mye verre, sier han til Seher.no.

Mens resten av familien har tatt inn på hotell, planlegger Marius å tilbringe helgen med venner i Oslo, før han drar tilbake til Hamar, hvor han jobber som selger.

- Rommet mitt er jo fullstendig ødelagt, men foreløpig har jeg ikke tenkt på hvor jeg skal bo i neste uke. Det ordner seg nok. Det viktigste er at alle jeg kjenner er ok. Materielle tap er ikke så farlig, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alle i salen lo av meg