«Paradise»-Maren fant kjærligheten

«Paradise Hotel»-deltager Maren Kallhovd falt for sin kjekke TV-rival.

IKKE LENGER SINGEL: Maren Kallhovd, kjent fra årets sesong av «Paradise Hotel», lever ikke lenger singellivet. Hun er nemlig blitt kjæreste med en av sine argeste rivaler fra skandalehotellet. Her er den søte blondinen avbildet på finalefesten til T Foto: Stella Pictures
IKKE LENGER SINGEL: Maren Kallhovd, kjent fra årets sesong av «Paradise Hotel», lever ikke lenger singellivet. Hun er nemlig blitt kjæreste med en av sine argeste rivaler fra skandalehotellet. Her er den søte blondinen avbildet på finalefesten til T Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Maren Kallhovd (22) ble først kjent som en av deltagerne i årets utgave av TV3s realityserie «Paradise Hotell». I vår ble hun koblet til den da nysingle langrennsstjernen Petter Northug (25), men den søte blondinen var da raskt ute med å avkrefte romanseryktene overfor Seher.no.

Nå melder imidlertid Se og Hør Weekend at Oslo-jenta har funnet kjærligheten. Men hennes utkårede virker neppe som den mest åpenbare kjærestekandidaten. Marens nye kjæreste er nemlig sjarmerende Joachim Bekkevold (22) - hennes argeste rival i «Paradise Hotel»!

- Joachim og meg var vel ikke helt på lag, kan du si. Han prøvde å slå ut meg - og jeg var med på å påvirke at han røk ut. Vi var egentlig rivaler, forklarer Maren leende til Se og Hør Weekend.

Men etter at de to 22-åringene sjekket ut av intrigehotellet og møttes i andre settinger, fant de derimot fort tonen. Det tok likevel en stund før de virkelig store følelsene utviklet seg.

- Vi var på mange premierefester. Da fant vi tonen som venner. Deretter har vi vært på fester og truffet hverandre etter det også. Det var vel egentlig på vårparten at vi begynte å henge mer sammen, forteller Maren til Se og Hør Weekend.

Den kjekke krølltoppen Joachim, som Maren beskriver som smart, snill og omtenksom, er svært fornøyd med sin nye kjæreste.
 
- Hun har så mange gode egenskaper. Hun er snill og tar veldig godt vare på dem som står henne nær. Hun er jo også veldig flott og elegant å se på, sier han smilende til Se og Hør Weekend.

De nyforelskede turtelduene har heller ingen problemer med at Maren hadde sex med «Paradise»-deltageren Kim Høgås Hansen mens de var på hotellet, understreker paret. Den vakre blondinen og Kim har i dag svært lite kontakt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er hun i superform til bryllupet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer