STOLT: Malin Håvardsdotters mamma mener det ikke er noen skam å melde seg på den omdiskuterte realitykonkurransen «Paradise Hotel».  Foto: TV 3
STOLT: Malin Håvardsdotters mamma mener det ikke er noen skam å melde seg på den omdiskuterte realitykonkurransen «Paradise Hotel». Foto: TV 3 Vis mer

«Paradise»-Malins mor oppfordrer andre til å melde seg på

- Jeg blir provosert over folk som mener at deltakerne i «Paradise Hotel» er dumme.

Publisert

SEOGHØR.NO: TV3 sin realityserie «Paradise Hotel», har i en årrekke skapt overskrifter på grunn av deltakernes løsslupne oppførsel. Naturlig nok er dette noe mange foreldre kanskje ikke ønsker at deres barn skal melde seg på.

Men sånn er det ikke for alle.

En av årets deltakere, Malin Håvardsdotter Jensen (22), har både vist seg toppløs og hatt sex på TV.

Moren hennes, Irene Karlsen, synes likevel at «Paradise Hotel» har vært et positivt kapittel i datterens liv, og hun har til og med skrevet et eget gjesteinnlegg om det på Malins blogg:

«Jeg har nok vært en ganske streng mor i barne-og ungdomsårene som har satt klare grenser. Regner med at det er foreldre som «gruer for» at nettopp deres barn skal søke på neste års sesong av Paradise Hotel, men tenk heller på hvilken opplevelse dem kan få. Dette er minner for livet!».

NÆRE: Malin og mammaen støtter hverandre i alt de gjør.  Foto: Privat
NÆRE: Malin og mammaen støtter hverandre i alt de gjør. Foto: Privat Vis mer

- «Man lærer mye om andre mennesker der inne og ikke minst om seg selv. Jeg blir faktisk provosert av at det er mange som mener man er dum hvis man er med i et sånt program. 'Kua må ikke glemme at hun har vært kalv'», skriver hun på bloggen til datteren.

22 år gamle Malin sier til Seoghør.no at hun setter stor pris på sin støttende mor.

- Jeg er så glad for at jeg har en mamma som skjønner at jeg er ung, og hun støtter meg selv om hun sikkert ikke er enig i alt. Jeg var nervøs for litt av hvert jeg gjorde på TV, men jeg er nok fortsatt mammas lille engel! Mamma er ikke bare en mamma, men en veldig god venn, sier hun.

Sex første natten de sov sammen

Malin Håvardsdotter var lenge partner med Carl Aksel Jansen (20) inne på «Paradise»-hotellet, og de to sjokkerte seerne da de ble plassert på samme rom og hadde sex den første natten.

- Jeg hadde egentlig planlagt å se den episoden med venninner og gru-gledet meg til å se meg selv ha sex på tv, men det gikk greit, sa hun til Seoghør.no i våres.

Carl Aksel Jansen bekreftet også at den hete stunden skjedde aller første kvelden de to sov sammen.

Han sa med et smil til Seoghør.no at han ikke angrer på det som skjedde.

- At ting blir vist senere har ikke jeg noe med, det er et spill som ikke jeg har kontroll over! Deilig å være litt intim for det er jo sånn jeg er, sa han til Seoghør.no tidligere i år.

INTIME: Malin Håvardsdotter Jensen var intim med Carl Aksel Jansen første natten de sov sammen.
INTIME: Malin Håvardsdotter Jensen var intim med Carl Aksel Jansen første natten de sov sammen. Vis mer

LES OGSÅ: Her er det nye hotellet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer