FRYKTET DET VERSTE: Lene Sortevik fikk sitt livs sjokk da hennes tidligere samboer for tre år siden ble angrepet med støtpistol av en tilfeldig forbipasserende i Tromsø. - Det sitter fortsatt i bakhodet, sier hun til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FRYKTET DET VERSTE: Lene Sortevik fikk sitt livs sjokk da hennes tidligere samboer for tre år siden ble angrepet med støtpistol av en tilfeldig forbipasserende i Tromsø. - Det sitter fortsatt i bakhodet, sier hun til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Paradise-Lene i støtpistol-drama

- Forhåpentligvis vil jeg aldri havne i en sånn situasjon igjen...

SEHER.NO: Lene Sortevik (24) har fått mye oppmerksomhet fra både de mannlige "Paradise Hotel"-deltakerne og TV-seerne i den første uken av den norske realityserien.

- Det har vært en del tilbakemeldinger, men heldigvis stort sett bare positive, men jeg har forberedt meg på det meste etter at sendingene begynte, sier hun til Seher.no.

Den sympatiske Tromsøjenta har tidligere fått føle på kroppen at man ikke trenger å være realitykjendis for å oppleve dramatiske møter med folk på gaten.

Angrepet med støtpistol
For tre år siden ble hennes daværende samboer angrepet med strømpistol av en tilfeldig forbipasserende mann i Tromsø - et minne Lene fortsatt husker med gru.

Eks-samboeren hadde parkert en gatekjøkkenvogn som tilhørte Lenes far i 05-tiden søndag 13.mars 2006, da angrepet kom som lyn fra klar himmel.

- Mannen forsøkte å rane samboeren min og kjørte støtpistolen flere ganger inn i ham. Han klarte til slutt å få slått den vekk og jaget raneren på flukt. Da han ringte meg og fortalte hva som hadde skjedd, fikk jeg sjokk.

Lene tok med sin medtatte eks-kjæreste - som var hoven i ansiktet og rød i øynene etter angrepet -til politiet for å anmelde saken, og deretter til legevakten for å ta bilder av skadene hans.

Fortsatt preget
Tre år senere er gjerningsmannen fortsatt ikke tatt, og Lene innrømmer at hun har blitt forsiktigere etter voldsdramaet.

- Alt gikk heldigvis bra med eks-kjæresten min, men jeg har det fortsatt i bakhodet. Forhåpentligvis vil jeg aldri havne i en sånn situasjon igjen, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om Paradise Hotel-deltakerne? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Petter arrestert i narkoaksjon


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.