«PARADISE HOTEL»: Kevin Renè Gustavsson forteller om sin besettelse av tatoveringer, og røper at han vurderer å tatovere selve hotellet på kroppen sin. Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

Paradise-Kevin avslører hemmelig kroppsprosjekt

TV-profilen avslører at hans neste kroppskunst kan bli sterkt preget av realitylivet i Mexico.

(Seoghør.no): «Paradise Hotel»-deltaker Kevin Renè Gustavsson (21) er nok den mest tatoverte personen i årets sesong.

Gustavsson har allerede flere kunstverk på armer, bein og til og med halsen, men han har ingen planer om å slutte der. Målet hans er å tatovere hele kroppen - utenom ansiktet.

Vurderer Paradise-tatovering

Overfor Seoghør.no forteller han at det ikke er helt usannsynlig at hans neste prosjekt blir en «Paradise Hotel»-tatovering.

  • Se video øverst i saken!

- Det kan hende jeg tatoverer noe som minner meg om det. Jeg har faktisk vurdert å tatovere hotellet, for det synes jeg er så kult. Jeg har vurdert det, men jeg har ikke bestemt meg, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

ELSKER KROPPSKUNST: 21-åringen Kevin Renè har allerede flere tatoveringer på kroppen, men han er langt ifra ferdig med å tatovere seg. Her avbildet i Mexico. Foto: Kine Falch
ELSKER KROPPSKUNST: 21-åringen Kevin Renè har allerede flere tatoveringer på kroppen, men han er langt ifra ferdig med å tatovere seg. Her avbildet i Mexico. Foto: Kine Falch Vis mer

- Føler meg sexy

- Jeg er veldig fascinert av tatoveringer. Hver gang jeg tar en ny tatovering, ser jeg meg selv i speilet og føler meg enda mer sexy, sier han.

Hittil har han brukt mellom 60 og 80 000 kroner på tatoveringer.

- Det har blitt en del penger, men jeg synes det er verdt det, sier han.

Dramatisk sesong

21-åringen fra Stord er en av ti gutter som har sjekket inn på det luksuriøse hotellet. I år startet nemlig sesongen med dobbelt så mange gutter som jenter.

Under premierefesten på Stratos i Oslo, uttrykket samtlige av de 15 deltakerne at sesongen byr på sterke følelser, taktiske spill og dramatikk, noe de første episodene allerede har bevist.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

Første person som måtte pakke sakene sine i reality-dramaet var Oslo-gutten Grunde Myhrer (20), som ble sendt hjem etter en felles beslutning hos jentene.

- Jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom til å bli valgt fordi flere av jentene hadde gitt meg forsikring på at jeg ikke kom til å bli valgt! Men følte meg samtidig ikke 100 prosent trygg, sa Myhrer til Seoghør.no etter utsjekkingen.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

LES OGSÅ: - Røk ut etter masse misforståelser