«Paradise Hotel» 2017:

Paradise-Kevin avslører hemmelig kroppsprosjekt

TV-profilen avslører at hans neste kroppskunst kan bli sterkt preget av realitylivet i Mexico.

«PARADISE HOTEL»: Kevin Renè Gustavsson forteller om sin besettelse av tatoveringer, og røper at han vurderer å tatovere selve hotellet på kroppen sin. Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Paradise Hotel»-deltaker Kevin Renè Gustavsson (21) er nok den mest tatoverte personen i årets sesong.

Gustavsson har allerede flere kunstverk på armer, bein og til og med halsen, men han har ingen planer om å slutte der. Målet hans er å tatovere hele kroppen - utenom ansiktet.

Vurderer Paradise-tatovering

Overfor Seoghør.no forteller han at det ikke er helt usannsynlig at hans neste prosjekt blir en «Paradise Hotel»-tatovering.

  • Se video øverst i saken!

- Det kan hende jeg tatoverer noe som minner meg om det. Jeg har faktisk vurdert å tatovere hotellet, for det synes jeg er så kult. Jeg har vurdert det, men jeg har ikke bestemt meg, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

ELSKER KROPPSKUNST: 21-åringen Kevin Renè har allerede flere tatoveringer på kroppen, men han er langt ifra ferdig med å tatovere seg. Her avbildet i Mexico. Foto: Kine Falch
ELSKER KROPPSKUNST: 21-åringen Kevin Renè har allerede flere tatoveringer på kroppen, men han er langt ifra ferdig med å tatovere seg. Her avbildet i Mexico. Foto: Kine Falch Vis mer

- Føler meg sexy

- Jeg er veldig fascinert av tatoveringer. Hver gang jeg tar en ny tatovering, ser jeg meg selv i speilet og føler meg enda mer sexy, sier han.

Hittil har han brukt mellom 60 og 80 000 kroner på tatoveringer.

- Det har blitt en del penger, men jeg synes det er verdt det, sier han.

Dramatisk sesong

21-åringen fra Stord er en av ti gutter som har sjekket inn på det luksuriøse hotellet. I år startet nemlig sesongen med dobbelt så mange gutter som jenter.

Under premierefesten på Stratos i Oslo, uttrykket samtlige av de 15 deltakerne at sesongen byr på sterke følelser, taktiske spill og dramatikk, noe de første episodene allerede har bevist.

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

Første person som måtte pakke sakene sine i reality-dramaet var Oslo-gutten Grunde Myhrer (20), som ble sendt hjem etter en felles beslutning hos jentene.

- Jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom til å bli valgt fordi flere av jentene hadde gitt meg forsikring på at jeg ikke kom til å bli valgt! Men følte meg samtidig ikke 100 prosent trygg, sa Myhrer til Seoghør.no etter utsjekkingen.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

LES OGSÅ: - Røk ut etter masse misforståelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer