«Paradise Hotel»:

«Paradise»-Karoline sjokkerer igjen

Karoline Sophie Antonsen (23) kaster nok en gang klærne på tv. Nå oppfordrer hun flere jenter til å «gi litt mer faen».

NAKEN-DANS: «Paradise Hotel»-deltakeren Karoline Sophie Antonsen (23) er langt fra den sjenerte typen, noe som blir mer enn tydelig i kveldens episode, der hun både har sex og spretter naken rundt på hotellet. Video: TV3 Vis mer

(Se og Hør): - Det høres kanskje klisjé ut, men jeg elsker meg selv som den jeg er. Nakenhet har aldri vært et sjenerende tema for meg, uansett om jeg er slank eller har noen kilo for mye. Jeg driter rett og slett i det, forteller Karoline Sophie Antonsen (23) til Se og Hør.

Den frittalende «Paradise Hotel»-deltakeren har for lengst gjort det tydelig at hun ikke er av den forsiktige typen. Allerede i løpet av sine første dager på tv-hotellet valgte drammensjenta å kaste klærne foran andre deltakere, før hun gikk over til å snakke åpent om sexlyst.

PÆRRA-PREIK: I denne utgaven av «Pærra-preik« får programleder Kine Falch besøk av «legenden» Mathias Pettersen og den helt ferske deltakeren Karoline Antonsen, som på tross av sitt korte opphold så langt har fått oppmerksomhet for sexprat og drama. Mathias røper også sannheten bak et mye omtalt bilde fra 2015. Vis mer

I kveld gjør hun det igjen, muligens med en noe mer vågal vri.

- Glemte kameraene

Antonsen, som selv har sett tirsdagens episode, forteller at det hele handlet om å få en mannlig meddeltaker, Kristian Jarland (22), til sengs.

- Jeg drakk litt ekstra for å tørre og ta steget, og glemte nok at kameraene var der på et tidspunkt. Jeg er veldig fornøyd med hele greia, for det endte jo som jeg ville, men når jeg ser det nå ... jaja, jeg er vant til å få viljen min, og da ble det sånn. Jeg står for alt jeg har gjort, humrer hun.

Både før og etter sex-seansen med Jarland, som for øvrig også er fanget på film under et dekkende laken (og blir oppdaget av to kvinnelige meddeltakere), spretter Antonsen kliss naken rundt på hotellet. Med underlivet sensurert av TV3s klassiske «Paradise»-sommerfugl, avslutter 23-åringen nakenseansen med å slå hjul utenfor hotellrommet.

- Joda, jeg var i godt humør. At jeg var naken var det siste jeg tenkte på, sier Antonsen.

Saken fortsetter under.

Yesterday's MOOD 💆🏽

Et innlegg delt av Karoline Antonsen (@karosophii)

Og selv om det er lenge siden det var skikkelig oppsiktsvekkende å være naken på tv, har ikke 23-åringens usjenerte væremåte i tv-ruta forbigått helt i stillhet.

«Vi har alle en flott kropp som fortjener oppmerksomhet.» Karoline Sophie Antonsen (23), «Paradise Hotel»-deltaker

Får skryt

- Jeg har fått en del reaksjoner, og får det sikkert i kveld, og. Som «Paradise»-deltaker hører man en del skrekkhistorier om drittkasting og kroppskritikk, men jeg har bare fått positive tilbakemeldinger. Det er andre jenter, både yngre og eldre, som berømmer at jeg tør å være meg selv, for eksempel, forteller hun, og legger til:

- Jeg er opptatt av «girl power», og synes det er veldig kult å se at folk heier på meg. Vi har alle en flott kropp som fortjener oppmerksomhet, og altfor mange jenter skammer seg unødvendig. Jeg sier ikke at alle skal være like frigjort som meg, men man kommer langt ved å gi litt mer faen.

- Har du alltid vært sånn?

- He-he, ja. Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg har det fra, men i vennegjengen har jeg alltid vært kjent for å by på meg selv, og ender stort sett opp med å være naken. Familien er også veldig klar over at jeg er sånn, selv om jeg ikke løper naken rundt hjemme, akkurat.

Saken fortsetter under.

HAR SEX: På tross av at Erik Sæter i januar sa at han ikke skulle ha sex på tv, motbeviste «Paradise»-deltakeren dette denne uka. Han og partner Ingrid Aguliuz ble tvunget til å se på noen sekunder av seansen da de gjestet «Pærra-preik» denne uka. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0... Vis mer

Omstridt deltakelse

Det har lenge vært delte meninger om å delta i et program som «Paradise Hotel», og hvorvidt eksponeringen kan ødelegge for framtidige karrieremuligheter. Seinest foran årets sesong gikk en hodejeger ut i KK og advarte mot å stille i programmet.

Antonsen, som er bartender, er riktignok ikke bekymret.

- Vi har heldigvis kommet litt lenger i dag, enn da den første sesongen så dagens lys, og jeg tenker ikke spesielt mye på det. Man går selvfølgelig gjennom noen scenarioer i hodet sitt, men jeg har ingen planer om å bli advokat, heller. Jeg håper og tror det kommer til å gå helt fint.

Pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Andreas Framnes, forteller at de ikke gir deltakerne noen spesielle råd tilknyttet nakenhet på tv.

- Ikke annet enn at de er klar over at alt de foretar seg havner på kamera. Om det finner veien til skjermen er en redaksjonell avgjørelse, sier han til Se og Hør.

Må følge britiske regler

At TV3 likevel velger å sensurere deltakernes underliv, handler i utgangspunktet ikke om å beskytte dem fra uheldig eksponering, forteller Framnes.

- Årsaken til at vi bruker sladding, i form av sommerfuglsvermer, skyldes at vi er underlagt britiske kringkastingsregler, som ikke tillater eksponering av bare underliv. Derfor kaster vi inn en og annen sommerfugl der det er behov.

Karoline Antonsen forteller at hun trolig hadde kastet klærne igjen, sommerfugl eller ei.

- Jeg hadde kanskje holdt litt mer tilbake hvis de ikke valgte å sensurere, men i utgangspunktet bryr jeg meg ikke om det. Man får være den man er, sier hun.

LES OGSÅ: Røper ukjent drama etter «Paradise»-exit

FØLTE SEG UTESTENGT: Karoline Antonsen la ingenting i mellom da hun i torsdagens «Paradise Hotel» konfronterte Isabel Raad og Julie Grindbakken med det hun mente var dårlig oppførsel. - Jeg grodde noen baller i løpet av natta, sier Karoline, som gjester denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/Lc5ct2w5VYo Vis mer