FØLELSER: Sandra og Jørgen avslører til Seoghør.no at de har sterke følelser for hverandre.  Foto: Privat
FØLELSER: Sandra og Jørgen avslører til Seoghør.no at de har sterke følelser for hverandre. Foto: PrivatVis mer

Paradise-Jørgen: - Jeg er nok litt forelsket

Følelsene blomstrer mellom to av årets «Paradise Hotel»-deltakere etter at de kom tilbake til Norge.

SEOGHØR.NO: Samtidig som dramatikken øker i TV3-serien «Paradise Hotel»,  blomstrer romantikken mellom deltagerne hjemme i Norge.

Sandra Brataker (20) og Jørgen William Hagen Haug (24) avslører til Seoghør.no at de har utviklet sterke følelser for hverandre.

- Vi har vært sammen veldig mye etter vi kom hjem fra Mexico, og jeg har blitt vanvittig glad i henne. Hun er vanvittig bra for meg. Morsom, ærlig, har bein i nesa og selvfølgelig veldig fin. Akkurat det jeg trenger. Jeg er nok litt forelsket, sier Jørgen.

Og for Sandra er det kun Jørgen som gjelder.

Saken fortsetter under bildet.

SØTE: Sandra og Jørgen tilbringer svært mye tid sammen, og legger ikke skjul på sine følelser for hverandre.  Foto: Privat
SØTE: Sandra og Jørgen tilbringer svært mye tid sammen, og legger ikke skjul på sine følelser for hverandre. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har blitt veldig glad i han! Det kan jeg si, og kunne ikke tenkt meg per dags dato å være med noen andre. Jeg er ganske betatt.

- Jeg trodde ikke jeg var i stand til å bli glad i noen jente

Paradise-Jørgen: - Jeg er nok litt forelsket

Realitykollegaene var også partnere inne på hotellet, etter Jørgen kom inn igjen. Og ifølge Jørgen, kan de to takke konkurransen for at de fant hverandre.

- Jeg trodde ikke jeg var i stand til å bli så glad i noen jente, men jeg måtte tydeligvis være med på «Paradise Hotel» for å finne en som jeg kunne bli så glad i, sier han.

Det søte paret gjør lite for å skjule sin romanse. På Instagram har de begge delt bilder av seg sammen.

- Viktig å lade opp før det smeller med parsermoni på kveldens episode av Paradise Hotel, skrev Sandra på Instagram, etterfulgt av dette koselige bildet.

- Vi har en flørt på gang

De to er ikke de eneste av årets deltakere, som har funnet tonen. Seoghør.no har tidligere avslørt at Nina Martnes og Jonas Ulseth har et godt øye til hverandre.

- Vi har en flørt på gang ja, det må jo være lov å si ja, sa de to til Seoghør.no i mars.

Og selv om duoen ikke helt vil fortelle om de er kjærester, kan det virke sånn på sosiale medier. Begge to har lagt ut bilder sammen på Instagram:

- En syking og en sinting, skrev Nina på Instagram forrige uke, etterfulgt av emneknaggen #jonasognina.

En syking og en sinting #ParadiseHotel #JonasogNina

Et bilde publisert av @ninamartnes

Se programmet kl 22.30 på TV3 mandag til torsdag.

LES OGSÅ: Her er det nye hotellet