Paradise-jentene avslører sine hemmeligheter

Heidi og Maren fra «Paradise Hotel» kommer til Seher.no for å svare på lesernes spørsmål. Send inn og bli med i kampen om Flax-lodd!

PARADISE-JENTER: Maren Kallhovd (nr to fra venstre) og Heidi Stueflotten (t.h.) utgjør sammen med (f.v.) Jeanette Ervall, Christina Strandskog og Madelen Voreland Berås jentene som startet i årets utgave av «Paradise Hotel». Nå er de klare til å sv Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
PARADISE-JENTER: Maren Kallhovd (nr to fra venstre) og Heidi Stueflotten (t.h.) utgjør sammen med (f.v.) Jeanette Ervall, Christina Strandskog og Madelen Voreland Berås jentene som startet i årets utgave av «Paradise Hotel». Nå er de klare til å sv Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Maren Kallhovd (21) og Heidi Stueflotten (21) har fått mye oppmerksomhet etter den første uken av den skandaleomsuste realityserien «Paradise Hotel».

Onsdag kommer begge to på besøk til Seher.no, og du bestemmer hva vi skal spørre dem om!

Maren skapte raskt overskrifter da hun ble sett i hete sengescener med romkameraten Mats Figenschou Hansen, før hun sendte ham ut fra hotellet, til fordel for Nicklas Wicksell.

Østfold-jenta Heidi har raskt blitt god venn med sin sengepartner Kim Høgås Hansen, og allerede dannet en sterk allianse inne på skandalehotellet sammen med Joachim Cerin Bekkevold og Christina Strandskog.

Lurer du på hva jentene synes om de andre på hotellet? Om de har kjæreste, hva de gjorde som ikke har blitt vist på TV, eller noe annet?

Skriv ditt spørsmål enten på Seher.nos Facebook-side, eller i en e-post til vinn@seher.no

Det beste spørsmålet blir premiert med tre Flax-lodd (husk fullt navn og adresse i e-posten).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Heidi: - De helte dop i drinken min