«Paradise»

«Paradise»-Jeanett: - Mye man ikke får se

Semifinalisten røper detaljer

PRESTASJONSANGST: Semifinalist Jeanette Elise Hildebradt forteller at hun tidvis kunne kjenne på prestasjonsangst under deltakelsen. Foto: Privat
PRESTASJONSANGST: Semifinalist Jeanette Elise Hildebradt forteller at hun tidvis kunne kjenne på prestasjonsangst under deltakelsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Paradise» nærmer seg slutten, og forrige ble det klart hvem av deltakerne som tok seg til semifinalen i Mexico.

En av deltakerne som har fått mye oppmerksomhet i årets sesong, er Jeanette Elise Hildebrandt (27), som har gjort en strålende figur på TV, og hun forteller til Se og Hørs Reality Awards at hun er en av de få, som også har sett programmet i sin helthet etter at hun sjekket ut.

LYKKETRUSE: Under Norway cup sin kjendiskamp kunne Olly Bowman vise Reality Awards lykketrusa stolt frem. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

-Jeg syns det var kjempespennende å være der, men det beste er hvordan det er nå i ettertid. Man får et litt mer objektivt blikk på det som blir sagt og vist, og man kan se på det uten å være stressa for spillet. Man får sett bobla utenifra og inn, rett og slett.

Nominert til «Årets Programleder»

Programmet har gjort mange endringer denne sesongen, hvorpå èn av de største, muligens er programlederbyttet etter 10 år.

Det ble i fjor kjent at Andreas Haukeland (29), også kjent som Tix, var den som tok over stafettpinnen etter Triana Iglesias, og han er nå nominert til «Årets Programleder» når Se og Hør arrangerer Reality Awards i september.

LURT: Under åpningskonserten til Norway cup, tok ett av medlemmene i Beathoven av seg maska, men alt er ikke helt som det ser ut. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Jeanette forteller at hun tidvis kunne kjenne på litt prestasjonsangst når russekongen over alle russekonger, inntok programlederrollen under parsermoni.

- Jeg fikk litt prestasjonsangst over hvor seriøst det var. Med alle kameraene, lysene, hele produksjonsteamet og TIX tilstede. Men, det har utelukkende bare vært moro å delta på.

Hadde det i bakhodet.

Hun sier at hun hele veien hadde i bakhodet at hun ble filmet døgnet rundt, men følte ikke det var noe av seg selv hun måtte skjule, selv om hun dog sier at det kanskje er en litt annerledes versjon seerne får ett innblikk i.

- Jeg er nok kanskje en mer stressa versjon av meg selv på hotellet, man tenker jo spill hele tiden. Men jeg var bevisst på at jeg ble filmet. Det var umulig å unngå; det er jo kamera over alt der.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Hun sier også at hun husker svært mye av hendelsene på hotellet i Mexico, men har bemerket at ikke alt blir tatt med i realityprogrammet.

- Det er mange samtaler som ikke blir klippet inn, men det kan jeg egentlig forstå. De skal jo presse inn en hel dag på 30 minutter, da begrenser det seg hva de kan ta med og ikke. Jeg forventet at det skulle være en remix av dagen, og det er det.

Forberedt på mye venting

Hildebrandt forteller at hun var godt forberedt på at deltakerne måtte igjennom mye venting på hotellet, og sier at hun brukte ventetiden godt.

- Det er ekstremt mye venting, men det ble vi informert om på casting, og så har jeg en venninne som har deltatt i TV-produksjoner som også tipset meg om det. Så det kom egentlig ikke som noen overraskelse.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Til Reality Awards sier Hildebrandt at deltakerne ble bedt om å ikke snakke med hverandre før innsjekk, samt at de splittet deltakerne før parsermonien.

Influenservenninne bak castingtips?

Sarpsborgjenta forteller at hun ikke søkte deltakelsen selv, men at hun ble oppsøkt av castingen. Og selv om hun har en mistanke om hvem som kan ha tipset dem om henne, er hun likevel ikke helt sikker.

- Jeg er jo nær veninne med Fetisha Williams, så jeg tror nok hun har hatt en liten finger med i spillet her, uten at hun har bekreftet det. Men hun har vært helt gull å ha i denne prosessen.

Hildebrandt forteller at Williams var den største motivatoren for deltakelsen, hvorpå hun også delte tips og råd før hun skulle sjekke inn på Mexicos paradis hotell.

MATFORGIFTET: Mange av «Paradise»-deltakerene ble rammet av sykdom under oppholdet på hotellet. Vi har tatt en prat med dem om hvordan det var. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea/Viaplay - «Paradise». Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Det var veldig sånne vanlige standard tips, om at jeg måtte være meg selv, og at jeg kanskje kom til å oppleve ting som var ubehagelig, men sånn er det liksom bare. Men det var mer gøy enn jeg trodde, og jeg har definitivt lyst til å lage mer TV igjen.

Programleder for «Paradise», Andreas Haukeland (TIX) er nominert til Årets Programleder når Se og Hør arrangerer Reality Awards 16. September.

INTIMITET: Influenser og «Paradise hotel»-vinner Martine Lunde snakker ut om de intime scenene som ble vist på «Paradise hotel». Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller media.

LES OGSÅ: Den perfekte dramaoppskrift.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer