Paradise-Irmelin: - Jeg hadde ikke kommet lenger om jeg hadde drukket

20-åringen avviser konkurrentenes beskyldninger om at hun var «for kjedelig for Paradise Hotel» etter den overraskende exiten.

SEOGHØR.NO: Torsdagens episode av TV3-serien «Paradise Hotel» ble preget av sterke følelser, da Irmelin Sandberg (20) fra Bergen ble tvunget til å sjekke ut.

Exiten kom uventet på Irmelin - som også har blitt kjent som «Imme» for TV-seerne.

-Det kom faktisk veldig overraskende, og var veldig vondt egentlig.
Jeg hadde aldri trodd at de ville planlagt noe bak min rygg, ettersom jeg har vært så ekte mot dem, sier hun till Seoghør.no.

Irmelins kvinnelige realitykolleger Sandra Brataker (21) og Mikela Beckovic (20) reagerte med henholdsvis tårer og sinne da det ble klart at Irmelin måtte forlate innspillingen.

VALGTE Å IKKE DRIKKE: Irmelin har fått mye oppmerksomhet for å takke nei til alkohol under sitt opphold på «Paradise Hotel». Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
VALGTE Å IKKE DRIKKE: Irmelin har fått mye oppmerksomhet for å takke nei til alkohol under sitt opphold på «Paradise Hotel». Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Venninnen følte seg lurt

Mikela reagerte spesielt sterkt på at hun ikke hadde fått vite noe om hva som skulle skje, av sin romkamerat Carl Aksel Berg Jansen.

- Folk har gått og løyet meg opp i trynet i hele dag. Blant annet partneren min. Det er ikke sånn man skal gjøre. Hele den gjengen er rotter, raste hun etter at parseremonien var over.

Carl Aksel og hans nærmeste venn på hotellet, Øystein Myren  Storaa har foran kameraene ikke lagt skjul på at de syntes Irmelin var kjedeligere enn de andre jentene på hotellet.

Slår tilbake mot «kjedelig»-stempelet

FYRTE LØS MOT ROMKAMERATEN: Irmelins venninne Mikela Bekcovic følte seg lurt av romkameraten Carl Aksel Berg Jansen og kranglet heftig med ham etter at Irmelin måtte forlate hotellet. Foto: TV3
FYRTE LØS MOT ROMKAMERATEN: Irmelins venninne Mikela Bekcovic følte seg lurt av romkameraten Carl Aksel Berg Jansen og kranglet heftig med ham etter at Irmelin måtte forlate hotellet. Foto: TV3 Vis mer

De ivret blant annet for å få henne ut etter at hun ikke ville være med på de andre deltagernes alkoholpregete drikkeleker.

Kritikken får Irmelin til å se rødt:

- Carl og Øystein syntes jeg lagde lite liv/dro ned stemningen fordi jeg ikke ville kline eller rote med guttene i «flasketuten peker på». Og det er faktisk noe av det teiteste jeg har hørt. Hvis de mener man må kline på fest for å holde stemningen oppe, så må de gå inn i seg selv og tenke seg litt om!

- Jeg bidro til stemningen på alle andre måter. Jeg var absolutt ikke en som satt i ro på fester og glodde i veggen. Jeg er en ganske energisk og «gal» jente, både på fester og til vanlig. Og det vet alle som kjenner meg!

Irmelin kritiserer også TV3 for å ikke vise hennes positive sider.

- Jeg synes det nesten kun har blitt sittet lys på mine negative sider. At jeg er «morgengretten» og ikke spiser sjømat. De viser aldri når jeg ler og tuller meg og er den Imme som alle hjemme kjenner meg som, sier hun til Seoghør.no.

Følte seg sviktet av venninnen

Den dramatiske avgjørelsen kom etter at Mayoo Indiran fikk både Irmelin og Sandra bak seg på parseremonien.

MÅTTE TA FARVEL: Her sier Irmelin adjø til programleder Triana Iglesias. Foto: TV3
MÅTTE TA FARVEL: Her sier Irmelin adjø til programleder Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer

Den treningsglade 25-åringen valgte Sandra til tross for at Irmelin lenge har vært en av hans allierte inne på skandalehotellet.

Irmelin hevder det imidlertid var Sandra som skuffet henne mest, da hun ble med på spillet.

- Jeg reagerte spesielt på Sandra, da jeg følte hun var min beste venn der inne i det øyeblikket, sier Irmelin til Seoghør.no.

Angrer ikke på avholdsvalget

Irmelin utmerket seg tidlig på hotellet ved å avsløre at hun ikke drikker alkhol.

Irmelin tror imidlertid ikke hun hadde kommet lengre, dersom hun hadde sagt ja til drinkene som Paradise-deltagerne får tilbudt flere ganger i uken.

Paradise-Irmelin: - Jeg hadde ikke kommet lenger om jeg hadde drukket

- Jeg hadde absolutt ikke kommet lenger om jeg hadde drukket, nei. Jeg hadde kommet lengre om jeg valgte å spille. Jeg tok det valget å heller være meg selv og «spille på det», istedenfor å manipulere/lyge og å spille skittent.

- Jeg syntes det er bedre å komme hjem litt tidlig med hodet hevet og vite at jeg har vert ærlig og oppriktig med alle, enn å være falsk og uekte og å komme lengre.

Sitatsurr i «Paradise Hotel»- se video:

LES OGSÅ: - Jeg har måttet gi opp å reise med bussen