FRA PARADISE HOTEL TIL CHARTERFEBER: Ole Christian Løvold er igjen klar for å feste foran TV-kameraene, når han denne høsten dukker opp i «Charterfeber» på TV3. Foto: TV3
FRA PARADISE HOTEL TIL CHARTERFEBER: Ole Christian Løvold er igjen klar for å feste foran TV-kameraene, når han denne høsten dukker opp i «Charterfeber» på TV3. Foto: TV3Vis mer

- Paradise Hotel var ingenting mot dette

To år etter at han satte Mexico på hodet, gjør Paradise-Ole TV-comeback.

SEOGHØR.NO: Ole Christian Løvold (24) ble i 2011en populær deltager i TV3s realityserie «Paradise Hotel», men måtte forlate skandalehotellet kun en uke før finalen.

Nå gjør imidlertid drammenseren comeback på TV-skjermen - i høstens utgave av «Charterfeber» på samme kanal.

Reiser med kamerater
Ole Christian sier til Seoghør.no at stemningen i kjent Charterfeber-stil raskt ble høy, da han dro til Gran Canaria med fire kamerater fra hjembyen.

- Paradise Hotel var ingenting mot dette. Der måtte vi ofte vente mange timer på at baren skulle åpne, mens her kjøpte vi alkohol selv og drakk ofte til klokka sju om morgenen.

- Jeg var ganske sliten da jeg kom hjem, etter all festingen.

Sjekket inn på homsehotell
Han avslører også at det for flere av guttene ble flørting med det motsatte kjønn, selv om kameratgjengen fikk hakeslepp da de ankom hotellet sitt på Gran Canaria.

- Det var et hotell for homofile, med regnbueflagg utenfor og greier. Jeg tror nok TV3 gjorde det med vilje, for å lage god TV. Man må jo bare le av det, men jeg skulle ønske det var litt flere damer å se på langs bassengkanten, sier han og ler.

«Charterfeber» har premiere på TV3 3. september kl 21.30.

LES OGSÅ:
Charter-Hilde gjør som Kate Moss