VRAK: Bildet til venstre viser hvordan bilen så ut etter bilulykken Sophie Vågsæter var involvert i. Foto: Privat / Kine Falch
VRAK: Bildet til venstre viser hvordan bilen så ut etter bilulykken Sophie Vågsæter var involvert i. Foto: Privat / Kine FalchVis mer

«Paradise Hotel» 2017:

«Paradise Hotel»-Sophie var ikke til å kjenne igjen etter dramatisk bilulykke

Sophie Vågsæter slet med dårlig selvtillit på grunn av skadene hun fikk i ansiktet.

(Seoghør.no): Seerne har allerede rukket å bli ganske godt kjent med Sophie Vågsæter (24) i «Paradise Hotel», men det er ikke alt som kommer frem på skjermen.

Overfor Seoghør.no avslører reality-deltakeren, som også står bak bloggen whoissophie.blogg.no, at hun for noen år tilbake gikk gjennom en vanskelig tid, etter at hun var involvert i en alvorlig bilulykke.

- Jeg var vel rundt 16 år da bilen jeg var passasjer i krasjet i 80 kilometer i timen. Sjåføren mistet kontroll over bilen i en slakk sving. Bilen veltet, rullet rundt på hovedveien, dro med seg alt av skilt før vi havnet på taket ned i en grøft, sier hun.

STORE SKADER: Slik så Sophie Vågsæter ut etter at bilen hun satt i krasjet i høy hastighet. Foto: Privat
STORE SKADER: Slik så Sophie Vågsæter ut etter at bilen hun satt i krasjet i høy hastighet. Foto: Privat Vis mer

Vågsæter forklarer at bilen var fylt opp med passasjerer, der samtlige var hennes aller nærmeste venner.

- Jeg satt foran og ble derfor hardest skadd. Jeg brakk nesa, kinnbeinet, beinet under øyet og fikk ekstremt kraftig hjernerystelse, sier hun.

Oppsøkte psykolog

Hun minnes at det tok lang tid før hun klarte å lese og skrive igjen, og at hun måtte kutte ut trening over en lengre periode.

Skadene førte til at 24-åringen måtte gjennom behandling, blant annet operasjon for å få ut glassbiter fra ansiktet. Hun fikk også svekket følelse i halve fjeset.

Psyken fikk seg en kraftig knekk, og Sophie måtte derfor gå jevnlig til psykolog etter den dramatiske hendelsen.

- Da jeg kom tilbake til skolen etter en stund, tenkte mange at jeg aldri kom til å se ut som meg selv igjen. Nesen min var jo så å si revet i to, sier hun.

Saken fortsetter under videoen.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

- Jeg var heldig

I dag har den ferske reality-stjernen kun noen arr etter skadene i ansiktet, som nærmest er umulig å legge merke til.

- Jeg er veldig heldig i forhold til mange andre. Jeg oppfordrer alltid alle til å bruke bilbelte, sier hun og forklarer at selv om hun kom heldig ut av ulykken, har hun slitt mye i ettertid:

- Jeg var gjennom traumer og har hatt dårlig selvtillit på grunn av skadene i ansiktet etter ulykken. Nå tenker jeg at folk bare ser at jeg har levd dersom noen legger merke til det.

Sterke jenter

Sophie Vågsæter er en av fem jenter som har sjekket inn på luksushotellet i Mexico.

24-åringen var for øvrig kjent for mange før hun ble TV-kjendis, etter at hun i fjor ble koblet med Manchester United-spilleren Antonio Valencia (31).

Da Seoghør.no møtte Sophie under innspillingen av reality-serien i Mexico, åpnet hun seg om flørten. Se video:

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

I år er det ekstra fokus på kvinner med sterk personlighet i «Paradise Hotel», der hver og en av dem gjerne tar styringen inne på hotellet.

Allerede den første uka har fem av ti gutter blitt sendt hjem av jentene, og det er klart for en ny uke, der en ny jente sjekker inn.

LES OGSÅ: Instagramstjerne sjekker inn på «Paradise Hotel»