Julie Grindbakken:

«Paradise Hotel»-profil ranet og truet med kniv i eget hjem

- Politiet anser dette som en veldig stygg sak.

TRUET MED KNIV: Fjorårets «Paradise Hotel»- vinner Julie Grindbakken ble truet og ranet med kniv natt til fredag. Foto: Marie Røssland/ Dagbladet
TRUET MED KNIV: Fjorårets «Paradise Hotel»- vinner Julie Grindbakken ble truet og ranet med kniv natt til fredag. Foto: Marie Røssland/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere vinneren av realityprogrammet «Paradise Hotel», Julie Grindbakken (22) opplevde en svært ubehagelig hendelse natt til fredag.

22-åringen delte en oppsiktsvekkende status på Facebook rundt klokken 04.00, hvor hun spurte om noen av vennene hennes på det sosiale mediet kunne ringe politiet.

Videre skrev hun at mobiltelefonen hennes hadde blitt stjålet, før hun fulgte opp med nok en Facebook-status hvor hun meddelte at hun var livredd for at «de skulle komme tilbake».

Grindbakken fortalte videre at vedkommende hadde «tatt telefonen hennes, truet henne med kniv og at hun var hjemme alene».

ÉN TOK PENGENE: Det var Julie Grindbakken og Leo Faa som stakk av med seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Slik gikk det under troskapstesten. Video: TV 3 / Thomas Rasmus Skaug / Ingrid Cogorno Vis mer

- Rasert hele huset

I 07-tiden kom det nok en oppdatering fra 22-åringen, hvor hun skrev at hun hadde hatt innbrudd i leiligheten sin hjemme i Bergen.

«De har skrudd av håndtakene på terrassen og rasert hele huset for å se etter penger og verdisaker. Jeg våknet med en kniv mot strupen», var noe av det Grindbakken opplyste om på Facebook.

Ifølge 22-åringen låste hun seg inne på det ene rommet og politiet skal ha vært raskt på stedet etter innbruddet.

Fjorårets «Paradise Hotel-vinner» fikk ingen alvorlige skader, men ble skremt av hendelsen.

«Ble skrevet noen statuser i sjokk og fortvilelse da jeg ikke hadde telefon selv og var livredd med to menn utenfor min tynne tredør til rommet», oppdaterte hun på Facebook.

Kjenning av politiet

Overfor Se og Hør bekrefter seksjonsleder ved Bergen sentrum politistasjon, Ole Bjørn Sveen, at politiet rykket ut etter melding om en hendelse i Nygårdsgaten i Bergen i natt.

- Mannen tok seg inn i et leilighetskompleks i Nygårdsgaten i Bergen. Vi har ikke kjennskap til om døren var ulåst, eller om han har brutt seg inn. Han tok seg inn i en leilighet og nærmest vekket en som sov. Han truet vedkommende med kniv og tok fra henne mobilen.

ET PAR: «Paradise Hotel»-deltagerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avslører at de er mer enn bare venner. Vis mer

Sveen informerer om at politiet var raskt på stedet og fikk kontroll på mannen.

- Politiet anser dette som en veldig stygg sak. Kvinnen hadde et risp på halsen, og patruljene på stedet opplevde at hun var i sjokk som følge av hendelsen.

Mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av helgen.

- Han som er mistenkt og siktet i saken er en kjenning av politiet. Vi jobber med å få ham fengslet i dag.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Grindbakken. Overfor VG opplyser 22-åringen at hun ikke orker å kommentere saken nå.

Hun gir derimot tillatelse til å gjengi det hun har skrevet på Facebook.

LES OGSÅ: Overfalt og ranet: - Har det veldig vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer