<strong>BLE PAPPA:</strong> «Paradise Hotel»-profilen Kristian Renè Johansen er blitt pappa for første gang. Foto: TV 3 / Se og Hør
BLE PAPPA: «Paradise Hotel»-profilen Kristian Renè Johansen er blitt pappa for første gang. Foto: TV 3 / Se og Hør Vis mer

«Paradise Hotel»-Kristian Renè:

«Paradise Hotel»-Kristian Renè er blitt pappa for første gang

Fikk en datter.

Publisert
Sist oppdatert

I desember kunne tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Kristian Renè Johansen avsløre den glade nyheten om at han og kjæresten Michelle Misia Ingvaldsen ventet sitt første barn sammen.

Nå er ventetiden over.

Det avslører Kristian Renè selv på sin Facebook-profil, mens kjæresten Michelle har delt den glade nyheten med følgerne sine på Instagram.

Der avslører også sistnevnte at paret har fått en liten jente sammen.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Kristian Renè søndag kveld.

MIMRER: Kristian René Johansen gjester ukas «Pærra-preik», og får se bildene fra hans aller første innsjekk, øyeblikket han faktisk husker best fra sin lange «Paradise»-karriere. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/bkgpz8K0tqs Vis mer

Store forventninger

Den lille jenta er «Paradise Hotel»-profilens første barn, mens kjæresten har en sønn fra før av - noe som har ført til at Kristian René allerede har fått øve seg litt på rollen som pappa.

- Jeg har store forventninger og er veldig spent. Det blir et helt nytt liv og en veldig stor forandring, kunne «Paradise»-profilen fortelle før jul, og la til at paret hadde begynt å forberede seg ved å kjøpe inn litt babyklær til det kommende familiemedlemmet.

SJEKKER INN IGJEN: Deltakerne fikk seg en liten overraskelse da de så hvilken «legende» som sjekket inn på «Paradise Hotel». Video med tillatelse fra TV3 Vis mer

«Paradise»-forlovelse

Det var gjennom TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel» at Kristian Renè bemerket seg som en av deltakerne.

Han var deltaker i både fjerde og femte sesong, i tillegg til at han gjorde en snarvisitt under kåringen av Mr. og Miss Paradise i sesong syv. I fjor var han igjen å se på tv-skjermen da han nok en gang sjekket inn i det velkjente tv-programmet.

Den selverklærte «presidenten av Paradise Hotel» gjorde comeback på kjent vis, nemlig rullende inn i en gigantisk kake - på samme måte som de tidligere gangene han har sjekket inn.

Før fjorårets deltakelse var det fem år siden den energiske nordlendingen sist var med i «Paradise Hotel», da han røk ut like før finalen.

- Jeg fikk et fint inntrykk av de andre deltakerne, og jeg ble godt tatt imot. Men jeg har vokst litt i fra hele atmosfæren der. Hva skal jeg si.. Altså, jeg merket at jeg hadde blitt eldre, sa han til Se og Hør i fjor.

Kristian Renè gjorde mange oppsiktsvekkende valg under sine tidligere besøk inne på skandalehotellet, og han fikk både venner og uvenner blant de andre gjestene.

Han har mildt sagt sørget for å gjøre seg selv bemerket, spesielt da han endte opp med å fri til Tina Skovdal inne på hotellet i 2013.

Duoen fant lykken inne på hotellet, men forlovelsen ble brutt etter få måneder.

LES OGSÅ: Ser du hvorfor bildet gikk viralt?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer