Kristian Jarland:

«Paradise Hotel»-Kristian har blitt pappa

- Det føles helt fantastisk.

HAR FÅTT BARN: «Paradise Hotel»-deltakeren Kristian Jarland har blitt far for første gang. Her med kjæresten Emilie. Foto: Privat / Instagram
HAR FÅTT BARN: «Paradise Hotel»-deltakeren Kristian Jarland har blitt far for første gang. Her med kjæresten Emilie. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

I starten av juni kom den hyggelige beskjeden om at «Paradise Hotel»-deltakeren Kristian Jarland (23) ventet sitt første barn sammen med kjæresten Emilie Gundersen (22). Det bekreftet 23-åringen overfor Se og Hør - og avslørte samtidig at de ventet en liten jente. Jarland deltok i realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2018.

Nå har babyen kommet til verden. Det skriver Jarland i et innlegg på sin Instagram-konto fredag formiddag. I innlegget røper den nybakte faren at datteren ble født mandag denne uken.

- Pappa sin perfekte lille jente kom til oss 07.10.10, skriver reality-deltakeren og legger til at han er ufattelig stolt over kjæresten Emilie.

Jarland forteller til Se og Hør at de er svært lykkelige over å bli foreldre for første gang, men sier at de fortsatt ikke har funnet et navn til den lille datteren.

- Det er rett og slett kjærlighet. Det føles helt fantastisk for oss, sier 23-åringen.

Videre sier Jarland at han og kjæresten Emilie ser frem til tiden som nå venter dem.

- Vi ser frem til å starte vårt nye liv sammen, og jeg tror tiden fremover vil bli fylt med mye glede! Det blir nok hektisk med bleieskift, våkenetter og andre utfordringer, men dette er bare gøy.

MYE HÅR: Kristian Jarland fikk mye oppmerksomhet etter at han møtte til en parseremoni med denne sveisen. Nå forteller «Paradise»-deltakeren hva som skjedde. Se hele «Pærra-preik» her: https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo Vis mer

Var med på «Paradise Hotel»

Da Se og Hør snakket med Jarland da graviditetsnyheten ble kjent i juni, kunne han fortelle at han lever en langt roligere tilværelse nå enn da han var å se på TV3 for litt over ett år siden.

FORELDRE: Kristian Jarland og kjæresten har fått en datter. Foto: Privat / Instagram
FORELDRE: Kristian Jarland og kjæresten har fått en datter. Foto: Privat / Instagram Vis mer

Den gang fortalte han at termindatoen var 1. november, noe som betyr at det lille barnet meldte sin ankomst et par uker før det som var forventet.

- Jeg gleder meg til å se henne vokse opp og til å oppdra henne sammen med min kjæreste, sa Jarland til Se og Hør i juni, og fortsatte:

POSER: Kristian Jarland deler, mot sin vilje, hans beste posering. Se hele «Pærra-preik» her: https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo">https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo">https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo Vis mer

- Jeg gleder meg veldig til hun kan prate og krype litt rundt. Det kan nok bli litt tøft å omstille livet i begynnelsen, men det ser jeg lyst på.

I dag jobber 23-åringen på IKEA - og fritiden bruker han til å trene og få overskudd til den travle tiden som venter som småbarnsfar. I juni kunne han også fortelle at han og kjæresten nylig hadde blitt samboere og funnet en leilighet sammen,

- Vi har funnet oss leilighet sammen og har en plan på alt det praktiske. Vi har kjøpt litt klær, bestemt oss for vogn og har enda god tid. Det blir litt lettere med resten av forberedelsene når vi har kommet oss i hus, sa han til Se og Hør i juni.

RØRT: Marius Pettersen og Kristian Jarland viser fram og forklarer tatoveringene sine. Kristian blir satt ut av Marius sine personlige mamma-tatoveringer. Video: Marie Røssland Vis mer

Den unge bergenseren ble kjent for det norske TV-publikummet i fjor, da han sjekket inn på skandalehotellet «Paradise Hotel». Der ble han den første til å ha sex foran TV-kameraene, sammen med partneren Julie Grindbakken (22) som han fikk et godt øye til. Det skjedde allerede første kvelden de sjekket inn.

LES OGSÅ: - Deler intime detaljer fra sexlivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer