<strong>VENTER BARN:</strong> Kristian Jarland (23) som var med i fjorårets sesong av «Paradise Hotel», venter barn sammen med kjæresten Emilie Gundersen. Foto: Privat/Instagram
VENTER BARN: Kristian Jarland (23) som var med i fjorårets sesong av «Paradise Hotel», venter barn sammen med kjæresten Emilie Gundersen. Foto: Privat/Instagram Vis mer

Kristian Jarland:

«Paradise Hotel»-Kristian blir pappa for første gang

- Det kan nok bli litt tøft å omstille livet i begynnelsen, men det ser jeg lyst på.

Publisert
Sist oppdatert

Realitydeltakeren Kristian Jarland (23), kjent for sin deltakelse i fjorårets sesong av realityserien «Paradise Hotel», venter barn sammen med kjæresten Emilie Gundersen.

Dette vil bli parets første barn, og den tidligere realitydeltakeren avslører overfor Se og Hør at de venter en liten jente.

- Jeg gleder meg til å se henne vokse opp og til å oppdra henne sammen med min kjæreste, sier han.

Jarland kan fortelle at han og kjæresten allerede har begynt å tenke på navn til jenta, men at de foreløpig ikke har bestemt seg.

23-åringen kan også røpe at terminen er 1. november.

- Jeg gleder meg veldig til å se henne vokse og til hun kan prate og krype litt rundt. Det kan nok bli litt tøft å omstille livet i begynnelsen, men det ser jeg lyst på, sier den tidligere «Paradise Hotel »-deltakeren om familieforøkelsen.

<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Den tidligere realitydeltakeren blir far til høsten. Foto: Privat / Instagram
BLIR FORELDRE: Den tidligere realitydeltakeren blir far til høsten. Foto: Privat / Instagram Vis mer

Flytter inn sammen

Den unge bergenseren kan også avsløre at han og kjæresten Emilie nylig har funnet en leilighet som de flytter inn i sammen - og at de dermed er på flyttefot.

- Vi har funnet oss leilighet sammen og har en plan på alt det praktiske. Vi har kjøpt litt klær, bestemt oss for vogn og har enda god tid. Det blir litt lettere med resten av forberedelsene når vi har kommet oss i hus, sier han til Se og Hør.

POSER: Kristian Jarland deler, mot sin vilje, hans beste posering. Vis mer

Selv synes 23-åringen det er vanskelig å sette ord på hvordan det er å skulle bli far for første gang.

- Det er en følelse som bare vokser og vokser, og som blir bedre for hver dag som går. Det kan ikke beskrives med noe annet ord enn lykke, sier han.

Var med på «Paradise Hotel»

Jarland har altså nå startet en langt roligere tilværelse enn da han var å se på TV 3 for litt over et år siden.

MYE HÅR: Kristian Jarland fikk mye oppmerksomhet etter at han møtte til en parseremoni med denne sveisen. Nå forteller «Paradise»-deltakeren hva som skjedde. Vis mer

I dag jobber 23-åringen på IKEA - og fritiden bruker han til å trene og få overskudd til den travle tiden som vil vente ham som pappa.

Den unge bergenseren ble kjent for det norske TV-publikumet i fjor, da han sjekket inn på skandalehotellet «Paradise Hotel».

Der ble han den første til å ha sex foran TV-kameraene, sammen med partneren Julie Grindbakken (22) som han fikk et godt øye til. Det skjedde allerede første kvelden de sjekket inn.

På premierefesten til «Paradise Hotel» i fjor fortalte de at de ikke angret på at de kastet seg under dyna allerede den første kvelden.

De benyttet også anledningen til å skryte av hverandre som partnere.

HET NATT: Kristian og Julie fant god kjemi første kvelden på Paradise Hotel, men synes selv det er helt naturlig. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Å ha Julie som partner betyr god stemning, og en jente som aldri holder kjeft, så det er alltid liv i leiren. Jævlig fint, egentlig, sa Jarland den gang.

- Jeg kunne aldri fått en bedre partner enn ham. Han er en lojal og fet type, og jeg er veldig avslappet med ham, la Grindbakken til.

LES OGSÅ: - Ble foreldre for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer