Sofie Nilsen og Morten Botten fra «Paradise Hotel»:

Paradise Hotel-kjærestens avsløring fikk overraskende følger

- Jeg ble bare dratt med i løpet, sier Morten Botten om Sofie Nilsens åpenhjertige blogginnlegg.

STÅR VED SOFIES SIDE: Morten Botten havnet midt i stormen da kjæresten hans, Sofie Nilsen, åpnet seg om sexlivet deres på bloggen. Foto: TV3
STÅR VED SOFIES SIDE: Morten Botten havnet midt i stormen da kjæresten hans, Sofie Nilsen, åpnet seg om sexlivet deres på bloggen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I slutten av november skapte tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Sofie Nilsen (22) landsomspennende overskrifter. På sin egen blogg valgte reality-profilen å skrive om et tema som hun først trodde hun var alene om:

Sofie skrev at hun aldri kjent på behovet for å ha sexlivet hun hører mange jevnaldrende beskriver. Jo da, hun har sex, men ikke flere ganger om dagen.

At tematikken skulle ta såpass av, hadde hun neppe forventet. Innlegget var landets mest leste i flere dager, og enkelte mediehus skrev om tematikken på bakgrunn av realityprofilens bekjennelser.

FRA SAMME KOLLEKTIV: Morten Botten og Martine Johansen havnet sammen på Paradise Hotel. Det ingen visste, var at de også bodde sammen i kollektiv på «utsiden». Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Tabulagt

Nilsens kjæreste, Morten Botten - også fra «Paradise Hotel», så heller ikke for seg stormen som skulle komme.

- Det var et tema som jeg egentlig ikke var komfortabel med, men siden det har vært så tabulagt å snakke om det, har det vært kult å kunne åpne seg for resten av folket og å dele vår historie, sier han til Se og Hør.

Han synes hele perioden har gått bra for seg.

- Det har vært kult det, det er jo en historie og en ball som ble kasta over på meg. Jeg ble bare dratt med i løpet da, og det er jo litt spennende.

Hvordan har du klart deg i denne perioden?

- Det har gått fint, har klart å holde meg politisk korrekt og greier. Det har vært perfekt.

- Hvorfor er det viktig å åpne seg om temaet?

- Det er jo viktig, for det er et viktig tema og at folk må vite at de ikke er alene. Det er bare sunt å snakke om dette temaet, og jeg håper folk har syntes at det har vært viktig, sier han til Se og Hør.

ÅPEN: I en videoblogg på åpner Sofie Nilsen opp om hva som skjedde på Utøya 22. juli 2011.Vis mer Vis mer

Som følge av blogginnlegget til kjæresten, var de blant annet på besøk hos «God morgen Norge».

- Gått fint

Der kunne Morten fortelle at han fikk gjennomgå i kommentarfeltene. Flere mente det var synd på ham, som ikke fikk seg noe.

- Kommentarfeltet kokte over. Flere mente at hun dreit meg ut for at jeg ikke hadde en kjæreste som var tiltrukket av meg, sa han til TV 2.

VARME FØLELSER: Morten Botten og Sofie Nilsen har tilbrakt mye tid sammen etter at de kom tilbake til Norge etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Foto: Privat / sofienils1.blogg.no
VARME FØLELSER: Morten Botten og Sofie Nilsen har tilbrakt mye tid sammen etter at de kom tilbake til Norge etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Foto: Privat / sofienils1.blogg.no Vis mer

- Normalt

Selv om det for mange kanskje virket unormalt at Sofie sto frem med tankene sine, kunne sexolog Bianca Schmidt fortelle til TV 2 at det slettes ikke er uvanlig å ikke ville ha sex hele tiden.

Hun fortalte at store mengder pornografi og seksuell reklame skaper en illusjon om at sex er viktig og nødvendig hele tiden.

- Et helt totalt feil bilde, uttalte hun.

PAR-QUIZ: Under finalefesten av årets Paradise Hotel utfordret Se&Hør Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde, og Morten Botten og Sofie Nilsen til å fortelle hvor mye de egentlig visste om hverandre. Reporter: Kine Falch. Foto: Lise Rafaelsen. Vis mer

Ble kjærester

Morten og Sofie avslørte til Se og Hør tidligere i år at de hadde blitt kjærester.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sa Nilsen.

Sofie og Morten koste seg på ferie sammen tidligere i år, i den romantiske byen Roma.

- Han er veldig omsorgsfull og snill, også liker jeg at vi begge er ganske like. Jeg vet at mange mener at man ikke skal være for like, men jeg synes ikke det er noe negativt. Vi begge er utrolig sta og liker å få viljen vår, så det blir aldri kjedelig, om man kan si det sånn, sa hun og fortsatte:

- Han er også veldig morsom, og tar veldig godt vare på meg. Alt i alt en veldig fin gutt, skrøt 21-åringen.

LES OGSÅ: - Jeg trodde ikke han ville dolke meg i ryggen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer