«Paradise Hotel»-jentene kom i badedrakt på rød løper

- Jeg føler meg litt som Pamela Anderson.

PREMIEREFEST: Årets paradise deltakere troppet opp på den røde løperen iført badedrakt i forbindelse premieren på den nye filmen «Baywatch». Video: Julie Solberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I kveld var det duket for eksklusiv førpremiere på «Baywatch», hvor blant andre TV-profi Linni Meister, programleder Triana Iglesias og flere av årets deltakere i «Paradise Hotel» var til stede.

For anledningen hadde de kvinnelige deltakerne i realityserien på seg knallrøde badedrakter, i likhet med de karakteristiske røde badedraktene som blir vist i filmen.

KOM I BADEDRAKT: Årets Paradise-jenter dukket opp på den rød løperen i ført badreakt. Foto: Tor Lindseth
KOM I BADEDRAKT: Årets Paradise-jenter dukket opp på den rød løperen i ført badreakt. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Når du først får muligheten til å gå på rød løper i badedrakt så må du jo benytte anledningen, sier «Paradise Hotel»-deltaker Martine Johansen (20) til Seoghør.no.

Martine troppet nemlig opp på den rød løperen iført kun badedrakten og en kimono.

Selv har hun aldri sett den originale «Baywatch», men Pamela Anderson vet hun godt hvem er.

- Jeg føler meg litt som Pamela Anderson i kveld, sier 20-åringen til Seoghør.no og legger til at hun syntes det var kjempegøy å gå på rød løper i badedrakt.

MORER SEG: Martine Johansen syntes det var supergøy å få muligheten til å gå med badedrakt på rødløper. Foto: Tor Lindseth
MORER SEG: Martine Johansen syntes det var supergøy å få muligheten til å gå med badedrakt på rødløper. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Vil ikke få «panserpung»

I likhet med Martine hadde de andre jentene også badedrakt på, men var ellers tildekket med klær.

- Jeg kunne kanskje droppet jakken, sier Rebecca Forsbæck (23).

I motsetning til jentene hadde ingen av guttene kledd seg opp i badetøy for anledningen. Grunde Myhrer (20) var imidlertid med på tankegangen, og kjørte på med like fargekombinasjoner.

- Jeg føler det øyner seg bedre med ordentlige klær. Det er såpass kaldt og jeg ville ikke få panserpung, forteller Petter Sjurseth Berg (20).

- Vi var egentlig livredd for at vi skulle være de eneste som gjorde det, så vi droppet det, sier Morten Monsen Botten (20).

TURTE IKKE: Årets Paradise gutter valgte imidlertid en litt mer formell stil. Foto: Tor Lindseth
TURTE IKKE: Årets Paradise gutter valgte imidlertid en litt mer formell stil. Foto: Tor Lindseth Vis mer
DANSET INN: Årets paradise-deltakere danset inn på premieren på den rød løperen. Foto: Tor Lindseth
DANSET INN: Årets paradise-deltakere danset inn på premieren på den rød løperen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Elsker Pamela Anderson

ELSKER BAYWATCH: Linni Meister har vært en stor fan av den ikoniske serien siden hun var liten. Foto: Tor Lindseth
ELSKER BAYWATCH: Linni Meister har vært en stor fan av den ikoniske serien siden hun var liten. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Et annet kjent fjes som dukket opp på den eksklusive premierefesten var Linni Meister. Sammen med en venninne var også de iført en knall rød badedrakt, men i motsetning til «Paradise»-Martine hadde de snøret et sjal rundt livet.

- Dere turte ikke gå kun i badedrakten altså?

- Vi hadde gjort det hvis det ikke hadde begynt å regne. Det er bare derfor, forteller 31-åringen lattermildt.

Linni forteller at hun har vært en stor fan av «Baywatch» helt siden hun var liten.

- Jeg kan si såpass at alle mine venninner hadde bilder av Backstreet Boys og alle mulige boyband på veggen, men jeg hadde bilde av Pamela Anderson i rød badedrakt til mamma og pappas store fortvilelse, forteller hun og ler.

- Inspirert av «Baywatch»

Programleder for «Paradise Hotel», Triana Iglesias (35) har designet badedraktene som jentene gikk med i anledning premieren.

DROPPET BADEDRAKTEN: Triana Iglesias droppet badedrakten til tross for at hun selv har designet de. Foto: Tor Lindseth
DROPPET BADEDRAKTEN: Triana Iglesias droppet badedrakten til tross for at hun selv har designet de. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Til Seoghør.no forteller hun at badedraktene kan være litt inspirert av den ikoniske serien - men selv gikk hun ikke med badedrakten for anledningen.

- Jeg kom rett fra et intervju, så det passet seg litt dårlig, forteller hun og sier at hun føler seg litt som Pamela Anderson likevel.

Ikonisk serie

Pamela Anderson (49) ble verdensberømt på 90-tallet gjennom sin rolle som livredderen C.J. Parker i TV-serien «Baywatch».

Det var i fjor det ble kjent at den ikoniske 90-tallsserien, som herjet på TV-skjermene i over ti år, skulle bli til en helaftens spillefilm. Det er filmstudioet Paramount Pictures som står bak spillefilmversjonen av Baywatch-konseptet, som omhandler eventyrene til en gjeng veltrente livvakter på Santa Monica Beach i California, USA.

Dagbladet har tidligere omtalt at det er Dwayne «The Rock» Johnson som har tatt over David Hasselhoffs gamle, klassiske rolle som Mitch Buchannon. Zac Efron spiller Buchannons unge protesjé, Matt Brody, mens Pamela Andersons ikoniske rolle som C.J. Parker tolkes av Kelly Rohrbach.

LES OGSÅ: Slik brukte «Paradise Hotel»-vinnerne premiepengene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer