«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise Hotel»-exit:- Jeg ble usikker og redd

Vennskapet kom i veien for spillet.

RØK UT: Nok en gang måtte ei jente forlate «Paradise Hotel». Julie Grindbakken og Oskar Johansson gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller om en spennende parseremoni. Video: Marie Røssland/ Programleder: Kine Falch Se hele programmet her. https://youtu.be/HNqrKbyOHO4 Vis mer

(Se og Hør): Det har vært en kaotisk uke på «Paradise Hotel», med både innsjekker og utsjekker.

I likhet med hver uke, var det i kveld tid for parseremoni. Denne gangen var det jentene som sto i fare for å måtte reise hjem fra konkurransen.

Etter å ha mistet partneren Leo Faa (22) tidligere denne uken, sto Karoline Sophie Antonsen (23) uten en trygg partner.

Da Oskar Johansson fikk både Karoline og Julie Grindbakken (21) bak seg, valgte han å bli partner med sistnevnte. Karoline måtte dermed sjekke ut av hotellet.

- Det var helt jævlig å bli sendt ut. Jeg elsket å være der og skulle selvfølgelig ønske at jeg kunne blitt der mye lenger, sier hun til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

MÅTTE VELGE: Karoline Sophie Antonsen (t.h) og Julie Grindbakken stilte seg begge bak nykommeren Oskar Johansson. Foto: TV3
MÅTTE VELGE: Karoline Sophie Antonsen (t.h) og Julie Grindbakken stilte seg begge bak nykommeren Oskar Johansson. Foto: TV3 Vis mer

Hun gikk imot Erik Anders Sæters (21) tips om å stille seg bak Kristian Renè Johansen (27). Dette fikk Erik til å rase.

- Hun sender seg selv rett hjem. Hun vil bli husket for at hun ikke hørte på meg, sier Sæter i episoden.

Overfor Se og Hør forklarer Karoline at hun skjønte at løpet var kjørt lenge før hun tok valget om å stille seg bak Oskar, men at hun ble paranoid, og tenkte Erik forsøkte å lure henne til å gjøre et lite taktisk valg.

- Jeg stolte ikke på Erik, i alle fall ikke etter den kjipe uka vår. Jeg ble usikker og redd. Selv om han faktisk prøvde å gi meg et godt råd, så tenkte jeg «det siste jeg skal gjøre er i alle fall å høre på Erik», forklarer Karoline.

Det var det gode forholdet til Charlotte Helm (21), som gjorde at Karoline ikke jobbet hardere for å komme nærmere Kristian Renè. Om hun skulle gjort noe annerledes, ville hun ha gjort nettopp det, til tross for vennskapet med Charlotte.

- Både jeg og Charlotte klarer å skille på spillet og vennskapet, så jeg tror vi hadde vært like gode venner i dag om jeg hadde gjort det, sier hun.

Spilte hardt

Oskar, som sjekket inn mandag denne uka, fikk fort en god tone med Julie. Denne uken gjester duoen Se og Hørs «Pærra-Preik», der Oskar blant annet forteller hvorfor han valgte å sende hjem Karoline.

Se video øverst i saken!

- Jeg hadde sendt ut Karolines partner bare to dager før, så det ga lite mening for meg å beholde Karoline, i tilfelle Leo skulle komme tilbake på hotellet. Da hadde jeg stått uten noen. Jeg ville fortsette å vise Julie at hun kunne stole på meg, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

IKKE FORELSKET: Newa Reza la ikke skjul på at hun fikk et godt øye til Oskar Johansson på «Paradise Hotel». I ukas «Pærra-preik» forklarer Hadeland-jenta hva som skjedde. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/gdUZTpzV5L0 Vis mer

Julie kom inn igjen denne uken, etter å ha blitt sendt ut et par uker tidligere. Den gang forklarte hun overfor Se og Hør at hun var klar over at hun ville ryke.

- Jeg spilte veldig hardt der inne. Jeg følte derfor at det var veldig riktig av dem å sende meg hjem. Mange var sinte på meg på grunn av valg jeg hadde tatt tidligere. De stilte meg virkelig til veggs og det ble en litt ubehagelig situasjon, sa 21-åringen, og la til:

- Jeg synes jeg forklarte meg ganske bra, men det hadde ingen betydning. Dette er et spill, og jeg var en konkurrent for dem. De gjorde et bra valg da de sendte meg hjem.

Saken fortsetter under videoen:

PÆRRA-PREIK: Julie Grindbakken og Oskar Johansson gjester denne ukas «Pærra-preik». De forteller om trekantdrama, romanse og får en uventet utfordring. Video: Marie Røssland/ Programleder: Kine Falch Vis mer

Dramatisk sesong

Det er bare noen få uker igjen før vinnerne av årets «Paradise Hotel» skal kåres, etter en dramatisk og følelsespreget sesong.

Flere «legender» og nye gjester har stått for en rekke dramatiske hendelser, som har involvert både sinne, tårer og kjærlighet.

Forrige ukes parseremoni var preget av sterke følelser, da Ingrid Fosså Aguiluz måtte reise hjem. Dette ble ikke tatt godt imot av partneren Erik Anders Sæter (21).

De to hadde rukket å falle for hverandre inne på hotellet, og de avslørte nylig overfor Se og Hør at de har blitt kjærester etter innspillingen.

Sæters reaksjon da Karoline Sophie Antonsen (23) valgte å bruke sin «fredning» på å stille seg bak ham, fikk de andre deltakerne til å skvette.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Ingrid Aguiluz og Erik Sæter bekrefter i dette intervjuet med «Pærra-preik» at de har blitt kjærester etter «Paradise Hotel»-oppholdet. De avslører også at planlegger å flytte inn sammen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

- Det verste var at Karoline sa hun skulle si ifra til Ingrid om hun skulle velge henne, sa Erik til Se og Hør og la til at det var vanskelig å ikke vite når han skulle få se Ingrid igjen.

Aguiluz reagerte med tårer da kjæresten så rødt.

- Det gjorde skikkelig vondt i hjertet å se ham sånn. Han var veldig lei seg og det betyr mye for meg, sa hun til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: - Jeg fikk litt som fortjent