Joakim Karlsen i «Paradise Hotel» 2018:

«Paradise Hotel»-exit: - Har fått drapstrusler

20-åringen er ikke bitter.

FØLSOMT: Det ble tårevått for Joakim Karlsen da han innså at han måtte reise fra sine nye venner og bekjente inne på hotellet. Foto: TV3
FØLSOMT: Det ble tårevått for Joakim Karlsen da han innså at han måtte reise fra sine nye venner og bekjente inne på hotellet. Foto: TV3 Vis mer

(Se og Hør): - Jeg skjønte ganske tidlig at det var jeg som kom til å ryke ut i kveld. Jeg skjønte at det kom en tvist, sier Joakim Karlsen (20) til Se og Hør.

Denne uken er det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel», og i likhet med handlingen i den populære TV-serien, må deltakerne kjempe med nebb og klør for å overleve på hotellet.

I kveldens episode fikk Mjøndalen-gutten Marius Pettersen (21), som ble årets første deltaker til å sjekke ut, en ny sjanse i konkurransen.

Men som lojale «Paradise»-seere vet, må som regel en annen deltaker sjekke ut når en ny gjest sjekker inn.

For bergenseren Joakim Karlsen gikk det ikke helt veien, da Leo Faa (21) måtte sende hjem en av deltakerne.

Gruppa var nemlig inndelt i to forskjellige lag, eller «hus», denne uka. Da Erik Anders Sæter (21) ble utnevnt som konge, måtte noen på det andre laget sendes hjem.

Saken fortsetter nedenfor.

SPENNING: Karoline Sophie Antonsen, Marius Pettersen, Ingrid Aguiluz, Newa Reza og Joakim Karlsen ventet i spenning for å få beskjed om de fikk bli på hotellet eller ei. Foto: TV3
SPENNING: Karoline Sophie Antonsen, Marius Pettersen, Ingrid Aguiluz, Newa Reza og Joakim Karlsen ventet i spenning for å få beskjed om de fikk bli på hotellet eller ei. Foto: TV3 Vis mer

Joakim Karlsen erkjenner overfor Se og Hør at han har surret mye fram og tilbake i spillet, og er derfor ikke bitter over at Leo valgte å sende ham hjem.

- Dette var helt klart min egen skyld. Leo gjorde det som var best for sin egen del, og jeg hadde nok gjort det samme selv, sier Joakim til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

TUNGT VALG: Det var Leo Faa som måtte ta den vanskelige avgjørelsen i kveldens episode. Foto: NTB scanpix
TUNGT VALG: Det var Leo Faa som måtte ta den vanskelige avgjørelsen i kveldens episode. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ble lei meg

Selv om 20-åringen tidlig klarte å tenke seg fram til utfallet i kveldens episode, legger han ikke skjul på at det ble en følsom affære.

- Det er klart at jeg ble lei meg. Det var vanskelig å dra fra alle, spesielt fordi man føler at man ikke får sagt ordentlig farvel. Man er jo med disse menneskene døgnet rundt i flere uker, så man blir veldig knyttet til hverandre, sier han og legger til:

- Det var spesielt vanskelig å dra fra Julie, Ingrid, Leo og Kristian.

Saken fortsetter nedenfor.

IKKE BITTER: 20-åringen forklarer at han ikke er bitter etter å ha blitt sendt ut av konkurransen. Foto: TV3
IKKE BITTER: 20-åringen forklarer at han ikke er bitter etter å ha blitt sendt ut av konkurransen. Foto: TV3 Vis mer

I løpet av de siste ukene har Joakim fått mye kritikk fra de andre deltakerne fordi han har spilt i forskjellige allianser.

Til Se og Hør forklarer han at også seerne har vært misfornøyde med en rekke valg han har tatt i sin tid inne på TV-hotellet.

- Jeg har fått masse kritikk. Det har gått så langt at jeg får drapstrusler. Folk er blant annet sure fordi jeg var med å sende hjem Carl Aksel og Ine. Jeg bryr meg heldigvis ikke om de stygge meldingene. Jeg pleier bare å svare noe hyggelig tilbake, sier Joakim.

Han mener selv at han er fremstilt feil på TV.

- Jeg visste jo at jeg kom til å si mye dumt, men jeg er ikke sånn som jeg fremstår. Jeg føler at de har gjort meg til han dumme fyren, og det er skikkelig feil. Men sånn er det, jeg håper jo at folk innerst inne innser at reality-TV blir klippet, og at ingen er nøyaktig slik som det virker på TV, meddeler han.

Saken fortsetter nedenfor.

FORSVANT PLUTSELIG: Deltakerne i «Paradise Hotel» drar ned til Mexico før det blir avslørt at de er deltakere. Dermed må de lyge for familie og venner. Da Se og Hør og Dagbladet møtte dem i forkant av innspillingen i Mexico, avslørte de flere, kreative historier. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Hadde det ikke bra

Forrige uke var det Cathrine Ingebretsen som måtte vende snuta tilbake til Norge, etter en dramatisk parseremoni.

I forkant av seremonien ble det diskusjon mellom den nye deltakeren Karoline Sophie Antonsen, «Paradise»-legenden Isabel Raad og Julie Grindbakken.

Saken fortsetter nedenfor.

FØLTE SEG UTESTENGT: Karoline Antonsen la ingenting i mellom da hun i torsdagens «Paradise Hotel» konfronterte Isabel Raad og Julie Grindbakken med det hun mente var dårlig oppførsel. - Jeg grodde noen baller i løpet av natta, sier Karoline, som gjester denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/Lc5ct2w5VYo Vis mer

Førstnevnte benyttet nemlig anledningen til å rette kritikk mot Raad og Grindbakken etter det hun opplevde som dårlig oppførsel.

- Det er mye som ikke kom med på kamera, men det var mye småkommentarer. Jeg synes det var dårlig gjort, og jeg var skikkelig lei meg hele uken. Jeg hadde det ikke veldig bra. Men igjen, ting forandrer seg der inne veldig fort, sa Antonsen da hun gjestet Se og Hørs «Pærra-Preik» forrige uke.

Grinbakken fikk også muligheten til å fortelle sin side av saken.

- Jeg følte at jeg prøvde å inkludere henne, men jeg gjorde det kanskje ikke godt nok. Det er jo et spill. Men heldigvis er Karoline en jente med bein i nesa som tør å si akkurat hva hun mener, noe jeg er utrolig glad for, sa Grindbakken.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: «Paradise»-profilen røper sannheten bak disse bildene