«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise Hotel»-exit: - Følte meg misforstått

Realitydeltakeren tok den kjipe nyheten med et smil.

I GODT HUMØR: Det ble et kortvarig opphold på skandalehotellet for 21 år gamle Anders Solbakken Risborg. Foto: TV3
I GODT HUMØR: Det ble et kortvarig opphold på skandalehotellet for 21 år gamle Anders Solbakken Risborg. Foto: TV3 Vis mer

(Se og Hør): For to uker siden klarte Anders Solbakken Risborg (21) å skape splid i gruppa, da han sørget for å sende ut Kristian Jarland (22).

I kveldens episode av «Paradise Hotel» er det Risborg selv som er nødt til å vende snuta tilbake mot Norge.

Hotellets kvinnelige gjester får nemlig i oppdrag at de skal sette sammen sitt drømmehotell i kveldens «pandoras eske», der de får velge fritt hvem som skal være partnere inne på hotellet.

Etter at parene er satt sammen, sitter Risborg igjen uten en partner. Mens de fleste deltakerne sjekker ut med sterkt sinne eller krokodilletårer, tok Anders nyheten med et smil om munnen.

Overfor Se og Hør forklarer 21-åringen at han ikke satt med noen vonde følelser.

- Det gikk veldig fint å sjekke ut, og jeg tar meg ikke nær av det som skjedde. Jeg så den komme, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

IKKE BITTER: Anders Solbakken Risborg smilte og lo da han i kveldens episode ble stående uten partner, og dermed måtte forlate realityserien. Foto: TV3
IKKE BITTER: Anders Solbakken Risborg smilte og lo da han i kveldens episode ble stående uten partner, og dermed måtte forlate realityserien. Foto: TV3 Vis mer

21-åringen fra Enebakk fikk kun nyte to uker inne på det luksuriøse reality-hotellet i Mexico, og delte rom med Charlotte Helm (21) mesteparten av tiden.

Selv om Helm forrige uke valgte å stå med Anders fremfor Aljoscha Nikolai Behsen (25), følte han seg fremdeles aldri helt trygg på henne.

- Jeg følte meg litt misforstått som person. Hun snakket mye om at vi skulle love hverandre tillit, mens for meg var det viktigere å bevise tilliten gjennom handling, sier Anders og legger til at han ikke er bitter på noen for utfallet i kveldens episode.

- Det jeg kunne ha gjort annerledes er at jeg burde ha spilt med noen av de gamle jentene, i stedet for med de nye som sjekket inn. Hadde jeg kunnet velge fritt, hadde jeg vært partner med Triana, sier han lattermildt.

Ble utskjelt

Solbakken Risborg hadde en tøff første uke på «Paradise Hotel» da han for to uker siden fikk en såkalt «fredning», og dermed valgte å låse seg til Julie Grindbakken (21) som partner.

Dette ble ikke særlig populært hos Grindbakken, som helst ønsket å stå videre med Kristian Jarland. Hun reagerte derfor med å skjelle ut Solbakken Risborg.

- Jeg husker at jeg var veldig lei meg, og mistet derfor kontrollen på følelsene mine. Kristian var en trygghet for meg der inne, og en fyr jeg hadde blitt veldig glad i. Jeg følte jeg plutselig helt tom, sa Grindbakken til Se og Hør.

Anders forklarer i dag at han synes Julies reaksjon var overraskende.

- Etter min mening var ikke valget mitt et hardt spill. Julie reagerte veldig sterkt, og det var litt dårlig gjort av henne. Ganske barnslig oppførsel. Jeg tenkte: «Er det så sjukt her inne?», og: «Hva er det jeg har meldt meg på?», sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

I dag er det imidlertid god stemning mellom Anders og Julie. Sistnevnte har tidligere forklart til Se og Hør at hun i ettertid har innsett at reaksjonen hennes var overdrevet.

- Man er i en boble der inne, og alt blir veldig forsterket. Også følelser. Der og da føles det ut som om jorda går under, men så kommer man over det, sa hun, og la til:

- Jeg forstår selvfølgelig valget til Anders, og er overhodet ikke bitter. Vi ble fort venner igjen, og snakker sammen i dag.

Julie måtte også selv sjekke ut forrige uke, etter å ha spilt et hardt spill i flere uker. Hun avslørte overfor Se og Hør at all stresset gikk utover helsa.

- Det var veldig tøft å være på hotellet da alle var sinte på meg. Jeg måtte gå på tre forskjellige antibiotikakurer under oppholdet, og i tillegg få vitaminsprøyte. Årsaken var rett og slett at jeg var så sliten. Jeg stresset jo så mye der inne, sa hun.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: - Ikke verdt all smerten