«Stian Blipp Show»:

«Paradise Hotel»-deltakerne måtte løpe for harde livet

Realityprofilene fikk en utfordring de sent vil glemme.

MARATON: Stian Blipp og en rekke «Paradise Hotel»-deltakere løper maraton i «Stian Blipp Show». Foto: TV 2Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): «Paradise Hotel» har rullet over tv-skjermene de siste ukene og i kveld er flere av årets deltakere med i «Stian Blipp Show» på TV 2.

I kveldens episode utfordres nemlig Sofie Caroline Nilsen (21), Andrea Sveinsdottir (22), Marcus Borger (22), Morten Botten (20), Grunde Myhrer (20), Kevin Renè Gustavsson (21), Martine Johansen (20) og selveste Stian Blipp (27) til konkurranse av maratonløper Håkon Aastveit.

  • Se video øverst i saken

Har sine fordeler

HARDT: Det går hardt for seg under kveldens løp i «Stian Blipp Show». Foto: Skjermdump / TV 2
HARDT: Det går hardt for seg under kveldens løp i «Stian Blipp Show». Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

Blipp og «Paradise Hotel»-deltakerne har en fordel som Aastveit ikke har - de kan nemlig bytte når de trenger det, og kan velge selv hvor langt de ønsker å løpe før de bytter.

Det er imidlertid ikke den eneste fordelen de har.

De er også utstyrt med en følgebuss som kjører etter underveis. I denne bussen har de en egen fysioterepaut som er til stede for å hjelpe til om en strekk eller melkesyre skulle dukke opp underveis.

Det skal vise seg å bli en real kamp - helt til døren på bilen blir låst.

Saken fortsetter under bildet.

STRESSA: Når døra på bilen låses sliter deltakerne med å komme seg ut. Det er da panikken vokser. Foto: Skjermdump / TV 2
STRESSA: Når døra på bilen låses sliter deltakerne med å komme seg ut. Det er da panikken vokser. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

- Det er sikring på den. Idioter!, roper Kevin, men de får likevel ikke opp døren. Panikken vokser og Aastveit får et forsprang.

- Det var hardt

Gustavsson forteller til Seoghør.no at han så svart på løpet da han ble spurt om å delta.

FOR HARDT: Gustavsson forteller at han startet løpet for hardt, men at han klarte å hente ut de siste kreftene. Foto: Skjermdump / TV 2
FOR HARDT: Gustavsson forteller at han startet løpet for hardt, men at han klarte å hente ut de siste kreftene. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

- Jeg så ganske svart på det at syv dårlig trente «Paradise»-deltakere skulle løpe mot en maratonløper, sier han og fortsetter:

- Der var mye tyngre enn jeg todde det skulle bli.

Kevin avslører at han antakelig startet for hardt, og kanskje skulle spart litt krefter til senere i løpet. Likevel klarte han å hente frem det siste han hadde.

- Det er ofte du klarer å tvinge deg selv til å fortsette psykisk selv om det kanskje ikke er så lett fysisk.

Hvordan det gikk kan du se i «Stian Blipp Show» i kveld klokken 21.40 på TV 2.

- Det er så fjernt

Forrige uke var det den norske tv-personligheten Jenny Skavlan (30) som gjestet programmet. Hun er gift med Klovner i kamp-musiker Thomas Gullestad (36), og sammen har de dattera Åse (1).

Til tross for at det kan virke som at Skavlan har alt på stell, fortalte hun imidlertid til Blipp at hun føler at hun er på nivå med 19-åringer.

Skavlan snakket også blant annet om det glade livet hun nå lever som småbarnsmor.

- Du er 30 år. Har mann, barn og hus. Hvordan trives du med å være en etablert voksen? spurte Blipp.

- Det er så fjernt når du sier det sånn. Jeg hører at du prater, men det er jo ikke meg. Jeg føler at jeg går rundt og later som. At jeg parodierer en på 30 med mann og barn, svarte hun spøkefullt.

VOKSENLIVET: Jenny Skavlan forteller på «Stian Blipp Show» at livet med barn, ektemann og hus er vanskelig å ta innover seg. - Til folk på 19 år sier jeg «folk på vår alder», sier sydronninga. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Myndighetene tømte Toris bankkonto