«PARADISE»-PAR: Paulina Danielsson og Eric Hagberg gikk til topps sammen i svenske «Paradise Hotel» i 2014. Vinnersum til tross, nå er Paulina med i «Lyxfellan». Foto: Stella pictures
«PARADISE»-PAR: Paulina Danielsson og Eric Hagberg gikk til topps sammen i svenske «Paradise Hotel» i 2014. Vinnersum til tross, nå er Paulina med i «Lyxfellan». Foto: Stella picturesVis mer

Paulina «Paow» Danielsson fra «Paradise Hotel»:

«Paradise Hotel»-deltaker havnet i «Luksusfellen»

Paulina Danielsson erkjenner at hun lenge har ignorert regningene i postkassa.

TV3-programmet «Luksusfellen» har i årevis vært et av kanalens mest populære programmer.

Også i Sverige har konseptet slått rot hos TV-seerne, hvor man følger programlederne Patrick Grimlund og Magnus Hedberg, mens de forsøker å rydde i folks skakkjørte økonomi og dårlige vaner.

- UFORSIKTIG: Paulina Danielsson innrømmer at hun aldri har vært god på å håndtere penger. Nå får hun hjelp i svenske «Luksusfellen».
- UFORSIKTIG: Paulina Danielsson innrømmer at hun aldri har vært god på å håndtere penger. Nå får hun hjelp i svenske «Luksusfellen». Vis mer

At selv profilerte kjendiser kan havne i økonomisk trøbbel er ingen ukjent sak. I slutten av august er det duket for nok en sesong av tv-programmet, hvor man blant annet får et innblikk i livsstilen til den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Paulina «Paow» Danielsson, ifølge nettstedet Hänt.

Paulina gikk til topps i den svenske utgaven av realityserien i 2014.

- Det stemmer at Paulina «Paow» Danielsson deltar i en episode i den nye sesongen av «Lyxfällan». Det skal bli veldig spennende å se hvordan Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tar tak i hennes problemer med privatøkonomien og får ting på rett kjøl igjen, sier Susanne Nylén, pressesjef for MTG TV, til Hänt.

Paulina, som også er en av Sveriges mest kjente bloggere, skal ifølge en pressemelding fra kanalen leve i «et privatøkonomisk kaos».

- Jeg følte at jeg hadde behov for hjelp. Jeg har alltid vært uforsiktig med penger og ignorert regninger. Jeg trengte virkelig et spark i baken, sier Paulina.

«MISS PARADISE»: Også i den svenske konkurreres det om å bli Mister og Miss Paradise. Paulina Danielsson står til høyre. FOTO: TV3
«MISS PARADISE»: Også i den svenske konkurreres det om å bli Mister og Miss Paradise. Paulina Danielsson står til høyre. FOTO: TV3 Vis mer

Hun er imidlertid ikke den første kjente profilen som deltar i konseptet. I fjor medvirket blant andre «Ensam mamma söker»-deltaker Evelina Vidén i «Lyxfällan», etter å ha pådratt seg stor gjeld grunnet dyre byturer og shopping.

- Jeg har virkelig nådd bunnen. Jeg har satt opp en fasade slik at ingen skal skjønne hvordan ståa egentlig er, sa Evelina den gang, ifølge Expressen.

ØKONOMIEKSPERTER: Patrick Grimlund og Magnus Hedberg er programledere i svenske «Lyxfällan». Foto: TV3
ØKONOMIEKSPERTER: Patrick Grimlund og Magnus Hedberg er programledere i svenske «Lyxfällan». Foto: TV3 Vis mer

Norsk Paradise-deltager ba om hjelp

Også i Norge har Paradise Hotel-deltagere bedt om hjelp fra «Luksusfellen».

Thomas Holstad fikk sammen med kameraten Fredrik Kittel-Nielsen økonoimske råd i 2010, tre år før han sjekket inn på skandalehotellet i Mexico.

Thomas Holstad var med i både reality-serien "Paradise Hotel" og "Luksusfellen" Her ser vi et klipp der han, sammen med kompisen Fredrik Kittel-Nielsen er deltakere i "Luksusfellen". Vis mer

Da programmet ble sendt i 2010 sa Thomas til Seoghør.no at de to hadde begynt å leie limousin når de skulle ut på byen i Oslo, mens de gikk på videregående. Det fortsatte de med etter at de flyttet inn i en leilighet sammen i Bogstadveien i Oslo sentrum. - Vi begynte å leie limo på videregående, da vi skulle på juleball. Vi likte det så godt at vi fortsatte med det, sa Thomas til Seoghør.no.

- Tenkt på kjendisversjon

I 2013 åpnet økonomiekspertene Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim, kjent fra den norske versjonen av «Luksusfellen», for at også norske kjendiser kunne hatt godt av en økonomisk hjelpende hånd.

EN HJELPENDE HÅND: Kjendisstylist Jan Thomas vil hjelpe deltaker Marcus med selvtilliten. Her møtes duoen på Jan Thomas Studio i Oslo. Video: TV3 Vis mer Vis mer Vis mer

- Vi har tenkt på en kjendisversjon av «Luksusfellen». Det er bare for kjendisene å stille seg i kø, så skal vi rydde opp i økonomien deres, sa Christian til Seoghør.no den gang.

- Jada, vi kommer vi, men det er ikke sikkert at de liker at vi kommer på døra, la Hallgeir Kvadsheim til med et smil.

På spørsmål om hvilke kjendiser som ville vært drømmedeltagerne i «Luksusfellen», kom Christian og Hallgeir med et par overraskende svar.

- Kjell Inge Røkke og Donald Trump! Mange av de som nå er mangemilliardærer har ligget med brukket rygg tidligere, forklarte Hallgeir Kvadsheim til Seoghør.no.