Paradise Hotel-deltager ble fengslet på julaften

Mayoo Indiran ble pågrepet i narkotikaaksjon.

ARRESTERT: Tidligere Paradise Hotel-deltager har blitt arrestert av politiet og siktet for grov narkotikaforbrytelse. Foto: Seoghør.no
ARRESTERT: Tidligere Paradise Hotel-deltager har blitt arrestert av politiet og siktet for grov narkotikaforbrytelse. Foto: Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran (26) ble to dager før julaften pågrepet av politi i sitt hjem på Lørenskog.

Det var VG som først skrev om saken.

Politiet skal ha pågrepet to yngre brødre av den profilerte realitydeltakeren, og tatt beslag i en betydelig mengde narkotika, ifølge avisen.

Julaften ble Mayoo siktet for grov narkotikaforbrytelse. Strafferammen er 21 års fengsel.

I kjennelsen fra Oslo tingrett står det at Mayoo blir varetektsfengslet frem til 21. januar med brev- og besøksforbud.

Nekter straffeskyld

I kjennelsen skriver Oslo tingrett også: «mht. siktedes subjektive skyld mener retten at denne pr. i dag i alle fall i dag har omfattet medvirkning til oppbevaring og/eller transport av en større mengde narkotika. Det vises til at underetasjen der siktede har bodd med sine søsken ut fra beskrivelsene i sakens dokumenter ikke er spesielt stor.»

«Pr. i dag anses det mest sannsynlig at siktede har hatt positiv kunnskap om at det ble oppbevart narkotika på boligen og at dette var av en ikke ubetydelig størrelse. For øvrig vises det til at siktede i eget avhør, etter å ha hørt litt mer om saken, "...forstår at det kan være noe med narkotika inne i bildet og at dette er funnet hjemme hos han, eller noe sånn." Siktede har også vært sjåfør i en bil i forkant av overleveringen den 22.12.2016,»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer