Paradise Hotel-deltager ble fengslet på julaften

Mayoo Indiran ble pågrepet i narkotikaaksjon.

ARRESTERT: Tidligere Paradise Hotel-deltager har blitt arrestert av politiet og siktet for grov narkotikaforbrytelse. Foto: Seoghør.no
ARRESTERT: Tidligere Paradise Hotel-deltager har blitt arrestert av politiet og siktet for grov narkotikaforbrytelse. Foto: Seoghør.no Vis mer

(SEOGHØR.NO): Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran (26) ble to dager før julaften pågrepet av politi i sitt hjem på Lørenskog.

Det var VG som først skrev om saken.

Politiet skal ha pågrepet to yngre brødre av den profilerte realitydeltakeren, og tatt beslag i en betydelig mengde narkotika, ifølge avisen.

Julaften ble Mayoo siktet for grov narkotikaforbrytelse. Strafferammen er 21 års fengsel.

I kjennelsen fra Oslo tingrett står det at Mayoo blir varetektsfengslet frem til 21. januar med brev- og besøksforbud.

Nekter straffeskyld

I kjennelsen skriver Oslo tingrett også: «mht. siktedes subjektive skyld mener retten at denne pr. i dag i alle fall i dag har omfattet medvirkning til oppbevaring og/eller transport av en større mengde narkotika. Det vises til at underetasjen der siktede har bodd med sine søsken ut fra beskrivelsene i sakens dokumenter ikke er spesielt stor.»

«Pr. i dag anses det mest sannsynlig at siktede har hatt positiv kunnskap om at det ble oppbevart narkotika på boligen og at dette var av en ikke ubetydelig størrelse. For øvrig vises det til at siktede i eget avhør, etter å ha hørt litt mer om saken, "...forstår at det kan være noe med narkotika inne i bildet og at dette er funnet hjemme hos han, eller noe sånn." Siktede har også vært sjåfør i en bil i forkant av overleveringen den 22.12.2016,»

Mayoos advokat, Inam Ghous Ali, sier til Seoghør.no at hans klient nekter straffeskyld.

- Saken er i en innledende fase og jeg ønsker ikke å si noe mer utover dette, . Det jeg kan si er at han nekter straffskyld.

NEKTER STRAFFESKYLD: Mayoo Indirans advokat sier at den tidligere realityprofilen nekter straffeskyld. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
NEKTER STRAFFESKYLD: Mayoo Indirans advokat sier at den tidligere realityprofilen nekter straffeskyld. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

De to yngre brødrene som ble arrestert sammen med Mayoo skal begge ha blitt siktet for grov narkotikaforbrytelse.

Ifølge VG nektet en av dem straffeskyld, mens den andre erkjente straffeskyld i fengslingsmøtet.

Nytt Paradise-prosjekt legges på is

I ukene før pågripelsen har Mayoo jobbet med å intervjue årets «Paradise Hotel»-detakere for MTGs nettsatsning Viafree. Dette prosjektet blir nå lagt på is, ifølge kommunikasjonssjef Line Vee Hanum.

- Det stemmer at Mayoo i år skulle intervjue Paradise-deltakere før avreise, for web-TV på vår satsning Viafree. Dette prosjektet er nå lagt på is, sier hun til Seoghør.no.

DRAMATIKK: Mayoo under fjorårets Paradise Hotel-innspilling sammen med vinnerne Eileen Eriksen og Øystein Myren Storaa. Foto: TV3
DRAMATIKK: Mayoo under fjorårets Paradise Hotel-innspilling sammen med vinnerne Eileen Eriksen og Øystein Myren Storaa. Foto: TV3 Vis mer

Snakket om voldsfortid

I mai fortalte han i et åpenhjertig intervju på Seoghør.no om sin voldsfortid, som han ville ta avstand fra.

Han fortalte at han i niendeklasse angrep flere gutter med balltre.

- Da jeg kom hjem satt foreldrene mine og gråt. Det hadde jeg aldri sett dem gjøre før.

- Da ga jeg dem et løfte om at jeg skulle begynne på videregående hvis jeg kom inn, og det gjorde jeg. Oppfølgingen fra barnevernet tok slutt etter at jeg begynte å oppføre meg bra.

- Jeg har slitt mye med det i ettertid. Jeg har tatt kontakt med mange personer og har bedt om unnskyldning og nå prøver jeg å være snill mot alle jeg møter på, sa han blant annet i intervjuet.

Havnet i trafikkulykke

I juli havnet Mayoo i en trafikkulykke på E18, da han kjørte inn i en bil foran seg.

- Bilen foran meg bråbremset, og jeg traff bilen bakfra.

- Jeg hadde ikke drukket alkohol i helgen, men hadde sovet dårlig, og var rett og slett sliten etter presset som møtte meg på festivalen. Det hemmet konsentrasjonen min, sa han til Dagbladet etter ulykken.

Mayoo hadde med seg en venninne i bilen da ulykken skjedde.

De kom begge fra ulykken med lettere skader.

- Jeg har nakkesleng og veldig vondt i hodet i dag. Venninna mi har også fått nakkesleng, sa han etter ulykken.

LES OGSÅ: Paradise-Mayoo tar oppgjør med voldsfortiden

Nytt P