BABYLYKKE: Carl Eliassen gleder seg til å bli far.
BABYLYKKE: Carl Eliassen gleder seg til å bli far.Vis mer

«Paradise Hotel»-Carl Eliassen blir pappa

Et halvt år etter at realitystjernen fikk seg kjæreste venter de sitt første barn sammen.

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at Carl Eliassen (28) hadde lagt singellivet på hylla etter at han hadde forelsket seg i en jente mens han ferierte i Thailand.

- Vi møttes helt tilfeldig mens jeg var på ferie i Asia og det sa klikk med en gang. Det var nesten helt uvirkelig, sa Eliassen til Seoghør.no i juni.

Nå har paret tatt forholdet et par skritt videre.

De har nemlig flyttet sammen til Kina og venter sitt første barn sammen.

- Det blir superkult å bli far. Jeg gleder meg like mye som Northug gleder seg til å komme i mål på 5 mila. Nye opplevelser tar jeg med åpne armer, stråler Carl til Seoghør.no.

I Kina har han fått seg jobb i et fiskeagent firma som selger importfisk til high end-markedet, men paret gleder seg også til alle de nye opplevelsene det nye landet har å tilby.

- Vi har først og fremst flyttet over hit for å utforske de uendelige mulighetene og se verden fra et helt annet perspektiv, og så vil vi lære mandarin, forteller han videre.

- Skal dere bygge å bo som familie i Kina nå da?

- Det tar nok ikke bare ett år å lære seg kinesisk, men har nok ikke tenkt å slå oss til ro et fast sted enda. Vi vender nok snuten hjem når det nærmer seg skolestart for prinsen/prinsessen vår, avslører han.

DELTE PENGENE: Carl Eliassen og Tine Helene Valle delte premien på 300 000 kroner da de gikk til topps i TV3-realityserien «Paradise Hotel» i 2010. Her med programleder Triana Iglesias i midten.
DELTE PENGENE: Carl Eliassen og Tine Helene Valle delte premien på 300 000 kroner da de gikk til topps i TV3-realityserien «Paradise Hotel» i 2010. Her med programleder Triana Iglesias i midten. Vis mer

I 2010 stakk Carl av med seieren i realityserien «Paradise Hotel», og to år senere deltok han også i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Populariteten blant de kvinnelige seerne førte blant annet til at mange kvinner la ut Instagram-bilder av seg selv med Carls initialer på rumpa.

Da Carl delte bildene ble hans egen konto sperret, men det tok han med et smil.

- Jeg tipper de som klager er jenter som ikke har sendt inn bilde, og som føler seg støtt. Men jeg bryr meg ikke om det, sa han til Seoghør.no i 2013.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke få flere barn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.