ÅPEN FOR MER REALITY: Grunde Myhrer fra «Paradise hotel» 2017 utelukker ikke at han kunne tenke seg å bli med i flere reality-programmer om han får muligheten. Reporter: Kine Falch. Video: Lise Rafaelsen / Se&Hør. Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

«Paradise»-Grunde forklarer historien bak klippet alle snakker om

Grunde Myhrer har blitt kjent for sin tolkning av hitlåta «Starboy». 

Publisert

(Seoghør.no): Torsdag kunne «Paradise Hotel»-fansen få med seg den dramatiske finalen av årets sesong, der Martine Lunde (21) og Kevin René Gustavsson (21) stakk av med seieren.

Selv om det verken ble finaleplass eller premie på deltaker Grunde Myhrer (21), har han vunnet hjertene til mange av TV-seerne.

Etter at Grunde viste sin musikalske side inne på «Paradise Hotel», har han nemlig fått massiv oppmerksomhet.

21-åringen forteller at han har fått kallenavnet «Starboy» etter sin tolkning av The Weeknd-låta med samme navn.

Det omtalte klippet fra serien viser nemlig at Myhrer synger totalt feil tekst når han tar seg en trall ved bassengkanten, men overfor Seoghør.no hevder han at det ikke stemmer.

- Crewet har jo redigert på feil tekst, mens jeg synger riktig. Men det høres veldig likt ut. Men jeg må bare le av det, det er kjempemorsomt, sa han under finalefesten.

  • Se video øverst i saken!

Overrasket med dans

Det er ikke bare sangprestasjoner Grunde har imponert TV-seerne med under årets sesong av realityserien.

For et par uker siden overrasket han de andre deltakerne med et sexy danseshow, som kunne vært tatt ut av den kjente stripper-filmen «Magic Mike».

- Dette danseshowet hadde jeg planlagt i lang tid, helt siden jeg satte meg på flyet fra Norge til Paradise-innspillingen i Mexico, sa han til Seoghør.no etter at episoden var vist på TV.

Han røpet også at han har blitt sammenlignet med Channing Tatum (37), som spiller en av hovedrollene i «Magic Mike».

- Folk sier jeg ligner på Channing Tatum og det er jo hyggelig. Jeg har også fått noen tilbud om å opptre på private fester, men det har jeg ikke takket ja til.

Saken fortsetter nedenfor.

OPPTREDEN: Grunde Myhrer viste frem sitt dansetalent. Klipp: TV3Vis merVis mer Vis mer Vis mer

- Kunne vært drittsekk

21-åringen var i strålende humør under torsdagens finalefest, til tross for at han i onsdagens episode viste en annen side av seg selv.

Da partneren Sofie Nilsen (21) valgte å ofre ham til fordel for Morten Botten (20), ble han skuffet og sint.

- Jeg kunne selvsagt vært en drittsekk jeg også, men jeg valgte å holde løftet og det viste jeg på måten jeg holdt kula, sa han til Seoghør.no og la til at hvis han først skulle bli sviktet burde det ha blitt gjort ordentlig.

- Da hun slapp kula tenkte jeg bare at «Du må da for faen klare å knuse kula», sa han.

Holdt seg unna alkohol

Den ferske reality-kjendisen var den aller første deltakeren som måtte sjekke ut i årets sesong, men han fikk flere sjanser i konkurransen.

Da Seoghør.no møtte deltakerne under innspillingen i Mexico, avslørte han at er avholdsmann og derfor ikke kom til å drikke alkohol under oppholdet.

Realityserien er jo kjent for sine fuktige fester, men Grunde klarte fint å feste uten å være påvirket av alkohol.

- Jeg ville ikke fortelle de andre deltakerne om at jeg ikke drakk, så jeg sa ikke noe. Hver gang det så ut som jeg drakk en drink på hotellet, var den alkoholfri. Det var med vilje, sånn at jeg kunne bevise at jeg hadde det like gøy uansett, sa han til Seoghør.no under finalefesten i Oslo.

«CHEST PUMP»: Grunde Myhrer har et triks i baklomma når han er på dansegulvet, og han innrømmer at det tiltrekker seg oppmerksomhet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: - Kunne ikke sett for meg at vi skulle bli kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer