Grunde fra «Paradise Hotel» 2017 hetses på nett:

«Paradise»-Grunde bombarderes med hatmeldinger

- Har blitt skjelt ut med ord som ikke egner seg på trykk, sier han.

OPPLEVER NETTHETS: Grunde Myhrer er en av deltakerne i årets sesong av «Paradise Hotel». Nå forteller han at han har fått mye negativ oppmerksomhet etter deltakelsen. Foto: Kine Falch
OPPLEVER NETTHETS: Grunde Myhrer er en av deltakerne i årets sesong av «Paradise Hotel». Nå forteller han at han har fått mye negativ oppmerksomhet etter deltakelsen. Foto: Kine Falch Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er ikke bare positive sider med berømmelse, og det får «Paradise Hotel»-deltaker Grunde Myhrer (20) erfare.

Den ferske reality-deltakeren sjekket inn igjen på luksushotellet forrige uke, etter at han først ble stemt hjem allerede dag to av innspillingen.

Nå plages han med kraftig hets fra sinte seere.

Myhrers comeback på skandalehotellet i Mexico har nemlig ikke blitt tatt like godt imot av alle, forklarer han til Seoghør.no.

- Jeg har blitt ringt opp på telefonen og facetime en rekke ganger og blitt skjelt ut med ord som ikke egner seg på trykk, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

Bombarderes med hatmeldinger

20-åringen var den første som røk ut av konkurransen, etter en felles beslutning hos jentene. Det var hovedsakelig etter at han kom tilbake igjen i programmet, at hatmeldingene begynte å strømme inn.

Han sier at mye av hetsen kommer via nettsamfunnet Jodel og Instagram, men at han også opplever at folk kommer direkte bort og peker, ler og slenger stygge kommentarer.

HENGES UT: - Jeg har fått veldig mye verre beskjeder enn dette over telefon, sier Grunde. Bildet viser noen av meldingene som er delt på Jodel. Foto: Privat
HENGES UT: - Jeg har fått veldig mye verre beskjeder enn dette over telefon, sier Grunde. Bildet viser noen av meldingene som er delt på Jodel. Foto: Privat Vis mer

- Det går på utseendet mitt, ting jeg sier, hvordan jeg snakker og hvordan jeg er. Det er alt fra at jeg er en taper, ekkel, creepy, at jeg fortjente å ryke, til mye grovere ting.

Noen har også truet med at jeg bør se ut av vinduet, fordi de står utenfor, sier han.

Skaffet seg hemmelig nuemmer

Grunde Myhrer forklarer at han har valgt å slette Jodel for å overse noe av hetsen. I tillegg har han gjort telefonnummeret sitt skjult.

- Jeg reagerer egentlig med litt sjokk over at det er mulig å skrive, og ikke minst ringe, til en person og si det som blir sagt. Etter å ha vært på TV i to dager, så tror folk at de kjenner meg og vet hvem jeg er, sier han og fortsetter:

- Hetsen gjør jo helt klart noe med meg. Selvfølgelig tenker man over det man leser, men jeg prøver å unngå og lese mest mulig. Jeg vet at de som ofte skriver slike kommentarer bare er misunnelige og vil rakke ned på meg for å føle seg bedre.

- Det går jo helt klart inn på meg. Det meste preller av, men det er jo enkelte kommentarer som setter seg, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

«CHEST PUMP»: Grunde Myhrer har et triks i baklomma når han er på dansegulvet, og han innrømmer at det trekker til seg oppmerksomhet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

TV3: - Tett oppfølging

Oslo-gutten sier at han likevel ikke angrer på reality-deltakelsen, og mener heller ikke at han blir fremstilt feil på skjermen.

- Etter at jeg kom inn igjen har det helt klart kommet frem mer den «riktige» Grunde enn de første to episodene. At jeg for eksempel snakker mye, vet jeg at jeg kan gjøre. Kanskje ikke så mye som det blir klippet til, men TV3 lager jo en karikatur av meg og forsterker det for å vise hvem jeg er, sier han.

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, sier at de har tett oppfølging med deltakerne i forbindelse med all oppmerksomheten de får.

- At deltakere i reality-konsepter opplever ris og ros fra tv-seerne er ikke et nytt fenomen – når man blir en offentlig person får plutselig alle en mening om en. Netthets er noe gjestene på «Paradise Hotel» kanskje er mer utsatt for enn andre.

- Vi har tett oppfølging av alle deltakerne både før, under og etter oppholdet i Mexico, og vi prøver å forberede dem på eventuell sjikane på både nett og det virkelige liv, sier han.

Framnes legger til at deltakerne også får mange beundrere via reality-serien.

- I riktige alvorlige situasjoner anbefaler vi deltakerne å få hemmelig nummer, og i verste fall politianmelde forholdet. Når det er sagt er heldigvis mesteparten av tilbakemeldingene til deltakerne av den positive sorten, og fansen er i all hovedsak ekstremt begeistret for deltakerne.

- Ble ikke redd

Grunde er ikke den første i «Paradise»-historien som opplever å få hatmeldinger.

I fjor avslørte blant andre deltaker Henning Djupdal at han fikk stygge kommentarer etter at han røk ut av konkurransen.

- Jeg har fått meldinger som: Du er en drittsekk, helt balleløs. Jeg hater deg, sa Henning til Seoghør.no.

Carl Aksel Berg Jansen, som også var med i fjorårets sesong, kunne røpe at han ofte ble stoppet på gata av folk som ønsket å si sin mening om han.

- Det har vært en del hets, ja. Jeg har blant annet ringt opp av gutter som vil komme og banke meg opp. Men jeg ble ikke redd siden jeg hørte at de var ganske unge, uttalte han.

Drikker ikke alkohol

Da Seoghør.no møtte årets deltakere under premierefesten i Oslo tidligere denne måneden, røpet Grunde Myhrer at han går mot strømmen i reality-serien.

Svømmeren er nemlig avholdsmann, og har også holdt seg unna alkohol under oppholdet på hotellet - som for øvrig er kjent for sine fuktige fester.

- Årsaken til at jeg ikke drikker er på grunn av idretten og helsa. Jeg vil ikke ødelegge kroppen med å drikke alkohol. Jeg har slitt mye med helsa den siste tiden, og vil ikke gjøre det noe verre, sa Myhrer.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

ALLTID EDRU: En av årets «Paradise Hotel»-deltagere, Grunde Myhre, forteller om hvorfor han holder seg unna alkohol, også inne på hotellet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har aldri drukket alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer