«Paradise»-Erik på sykehus etter overfall

Søndagens bytur endte på dramatisk vis for Erik Grande Garcia.

OVERFALT: Erik Grande Garcia, kjent fra årets sesong av «Paradise Hotel» på TV3, ble i helgen overfalt på vei hjem fra en bytur i Tønsberg. 23-åringen måtte tilbringe natten på sykehus,, skriver han på sin egen blogg.  Foto: TV3
OVERFALT: Erik Grande Garcia, kjent fra årets sesong av «Paradise Hotel» på TV3, ble i helgen overfalt på vei hjem fra en bytur i Tønsberg. 23-åringen måtte tilbringe natten på sykehus,, skriver han på sin egen blogg. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Erik Grande Garcia (23), som røk ut av årets sesong av «Paradise Hotel» i starten av mai, ble søndag kveld overfalt i Tønsberg sentrum. Det skriver han på bloggen sin.

23-åringen, som for tiden har sommerjobb på nattklubben Paparazzi i Tønsberg, forteller at han var ute på bytur med kollegene sine. Men en morsom kveld endte altså på dramatisk vis.

Grande Garcia skriver i blogginnlegget at han på vei hjem ble overfalt av det han omtaler som «noen bygdehaters» - et ublidt møte som resulterte i en natt på sykehus.

I innlegget har han postet et bilde av seg selv i en sykehusseng, med den talende bildeteksten «BygdePain». Den unge gutten fra Valdres ble i løpet av «Paradise Hotel»-oppholdet kjent for å bruke uttrykket «bygdegutt» om seg selv.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Erik Grande Garcia personlig.

LES OGSÅ: - Det føltes som et slag i magen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer