UENIG: Lene Sortevik slår tilbake mot Jørgen Festervolls uttalelser. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
UENIG: Lene Sortevik slår tilbake mot Jørgen Festervolls uttalelser. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Paradise er mer enn fyll og sex

Lene Sortevik slår tilbake mot Ungkarens "Paradise"-kritikk.

SEHER.NO: Etter at årets runde av "Ungkaren 20 vs. 40" er ferdig, benyttet Jørgen Festervoll i dag tiden til å ta et oppgjør med det han kaller "poengløs reality".

På spørsmål fra Dagladet om hva som provoserer ham mest i norsk kulturliv, svarer han dette:

- Hvor mye plass poengløse reality-programmer får i kulturmediene. Noen vil si at "Ungkaren" rammes av den samme kritikken, men jeg mener programmet har en prisverdig grunntanke om å finne kjærligheten, som "Paradise Hotel" og "Big Brother" fullstendig mangler. Der er det verken mål eller mening ut over å vise mennesker som drikker seg drita og har sex.

Det er "Paradise"-deltager Lene Sortevik (25) uenig i.

- Det er klart at "Paradise Hotel" er fylt opp med drama og intriger. Men det er så utrolig mye mer enn sex og fyll, sier hun til Seher.no.

Tromsø-jenta mener i bunn og grunn det er spillet som er selve "essensen" i den populære reality-serien, og ikke sex mellom deltagerne.

- Poenget er jo å holde seg lengst, og for å gjøre det må man skape relasjoner med de andre deltagerne. Det hele er et utspekulert spill.

- Målet er jo selvfølgelig ikke å finne sitt livs kjærlighet. Men det er to helt forskjellige typer programmer. Jeg synes ikke man kan sammenlikne "Ungkaren" med "Paradise Hotel", sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Blir provosert av reality