- Paradise er ingenting mot dette

Seoghør.no ble med realitykjærestene Andreas og Camilla på verdens største dansefest i Praha. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Camilla Karlsen Bøvollen (20) og Andreas Bolme Akselsen (23) falt pladask for hverandre under innspillingen av TV3s realityserie «Paradise Hotel» i januar, og i april avslørte de to til Se og Hør at de nå er kjærester.

Men etter at Camilla i forrige uke røk ut av «Paradise Hotel», forsvant parets drøm om å vinne årets «Paradise Hotel finale»  - som sendes torsdag – sammen.

Verdens største fest
Paret fikk et plaster på såret, da Se og Hør ba dem med på tur til Praha og det som er mange danseglade ungdommers paradis - verdens største innedørsfest «Sensation» .

- Dette er det sykeste jeg har vært med på i mitt liv. Her er det 30 000 mennesker, alle er hvitkledde og det er utrolig stemning. «Paradise Hotel» er ingenting mot dette, sier Camilla mens hun og kjæresten kysser hverandre i folkehavet.

- Har snakket om å flytte sammen
Etter at de kom tilbake fra oppholdet i Mexico har Camilla – som til daglig jobber som frisørlærling – knapt vært en dag fra sin musikerkjæreste. Og paret utelukker ikke at samboerskapet snart kan bli permanent.

- Vi har snakket om å flytte sammen, og er praktisk talt samboere allerede, men vi  tar fortsatt en dag av gangen. Vi er jo unge.

Begge sier de regner med å gjøre comeback på dansegulvet når «Sensation»-festen kommer til Norge 15. september.

Les mer om «Sensation»-arrangementet i Norge her! (ekstern lenke).

- Å komme inn på noe som dette, kan ikke beskrives. Det må oppleves.

Den norske bloggeren og TV-stjernen Linni  Meister (26) –  som kom i en hvit Gucci-kjole – la heller ikke skjul på at hun trivdes på det enorme dansgulvet i den tsjekkiske hovedstaden.

- Jeg visste ikke hva det innebar, men dette er sinnsykt. Det er en jobbtur, men akkurat nå elsker jeg jobben min, ler hun til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg orker ikke å se dette igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer