Emil Løvstad og Annette Haga ble foreldre:

«Paradise»-Emil ble pappa for andre gang

- Det er helt fantastisk! jubler kjendisblogger Annette Løvstad Haga.

BABYLYKKE: I 2017 både forlovet og giftet tidligere «Paradise»-deltaker Emil Løvstad seg med blogger Annette Haga. Nå er paret blitt foreldre sammen for første gang. Foto: Privat
BABYLYKKE: I 2017 både forlovet og giftet tidligere «Paradise»-deltaker Emil Løvstad seg med blogger Annette Haga. Nå er paret blitt foreldre sammen for første gang. Foto: Privat Vis mer

(Se og Hør): Tidligere «Paradise Hotel»-profil Emil Løvstad Haga (29) og blogger Annette Løvstad Haga (26) er bitt foreldre sammen for første gang.

Det røpet Annette selv på Instagram Stories onsdag kveld.

- Det er helt fantastisk! Gutten vår ble født i går klokken 10.22 og alt har gått veldig fint, skriver den ferske ettbarnsmoren i en SMS til MinMote torsdag.

På Instagram har 26-åringen også publisert en søtt bilde i sort-hvitt av det lille nurket.

Saken fortsetter nedenfor.

Til bildet skriver hun blant annet:

- Har aldri vært stoltere. Vår lille gutt er endelig her, 2,9 kilo og 100 prosent perfekt. Kan ikke slutte å se på ham.

Frieri, bryllup og graviditet

Det siste året har vært svært begivenhetsrikt for de nybakte foreldrene. I april i fjor kunne Se og Hør fortelle at Emil hadde gått ned på kne og fridd til Annette.

Kjendisparet hadde den gang vært sammen i et års tid, og frieriet skjedde på Island.

Paret befant seg på roadtrip, og det var under et impulsivt stopp på Brúarhlöð, at Emil gikk ned på kne.

- Jeg hadde kjøpt ringen en stund før, men jeg ventet på den rette anledningen. Selve frieriet var litt på impuls, men det var en fantastisk atmosfære, sa Emil til Se og Hør den gang.

Noen få måneder senere, i midten av august, giftet paret seg på Losby gård. Og kun om lag én måned etter vielsen, røpet duoen at de skulle bli foreldre sammen for første gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk «Paradise»-baby

Før Emil fant lykken med Annette, var han i et forhold med en annen «Paradise»-deltaker, nemlig Thea Bråten Christensen.

De to skapte faktisk historie, da de ble det første paret fra TV-serien som fikk barn sammen.

Sønnen Nemo kom til verden i april 2011.

- Både Emil og jeg gleder oss stort til å bli foreldre. Det føles helt riktig, sa Thea til Se og Hør da graviditeten ble kjent i 2010.​

Emil og Thea skilte lag året etter.

- Ja, det stemmer at vi har flyttet fra hverandre. Vi er gode venner, og bruddet var udramatisk, sa Emil til «God kveld Norge» i 2012.​

Også «Paradise»-Thea har funnet lykken på ny etter bruddet med Emil.

Sommeren 2016 giftet hun seg med kjæresten Kenneth Andre Andersen.

I 2014 gledet paret seg over å kunne ønske sønnen Felix velkommen til verden, og året etter fridde Kenneth under en ferietur i Thailand. Våren 2017 røpet Thea at paret ventet sitt andre barn sammen, og i fjor høst kom lille Mike til verden.

LES OGSÅ: Dette er «Paradise»-deltakernes dekkhistorier